U mjesecu škorpiona, najseksi i najtajanstvenijeg od 12 zodijačkih znakova. Žene škorpionke su egzotične, privlačne, dikretne, neustrašive, tvrdoglave... krasi ih izvanredna intuicija i znaju se izboriti sa svakom preprekom u životu.

Škorpionke su samouvjerene, snalažljive i snažne. Znaju kako uspjeti, ne bježe od napornog rada, učinit će sve da uspiju... A postoje i neke stvari koje im nije pametno govoriti, barem ako ih ne želite izbaciti iz takta ili razljutiti. Njih sedam izdvojili smo u nastavku.

1. Lažeš

Škorpioni ne mogu podnijeti kada im netko laže. Isto tako, laganje drugima smatraju gubitkom vremena. Situacije u kojima moraju lagati (što će učiniti samo ako im je do nekoga jako, jako stalo) su im nepodnošljive. Kada nekoga uhvate u laži, jako će se potruditi razotkriti istinu jer vjeruju da jedna laž vodi prema drugoj laži. Zato, optužite li škorpiona za laž, vjerojatno će dobro razmisliti zašto vas je uopće pustio u svoj život.

2. Mogu li ti vjerovati?

Ako nešto ovakvo kažete škorpionu, povrijedit ćete mu ponos, principe i čast. Škorpioni su odane i zaštitnički nastrojene osobe kada su u pitanju oni do kojih im je stalo. Isto očekuju zauzvrat, a pitanje možete li im vjerovati smatraju promašenim i viškom.

3. Vjeruj mi

Čim čuju rečenicu "Vjeruj mi", škorpionima se pale njihove posebne antene. Njima nije dovoljno samo reći "Vjeruj mi". Škorpioni trebaju znati sve, trebaju biti dobro informirani, a onda su oni sami ti koji će odlučiti vjeruju li ili ne.

4. Zašto trošiš vrijeme na osvetu?

Nitko ne zamjera kao škorpioni. Zato im je teško zaboraviti ili oprostiti. Ako ste napravili nešto zbog čega vam škorpion više ne vjeruje, učinit će sve da vam se osveti i u ovoj situaciji bit će jako strpljiv. Čekat će koliko god je potrebno da napravi što je zamislio.

5. Intimnost nije toliko bitna

Intimni odnosi škorpionima su jako bitni. Vide ih kao oblik umjetnosti čiju se vrijednost ne smije umanjivati. Potrebna im je u životu i pomoću nje izražavaju one emocije koje riječima ne mogu izreći. Osim toga, intimni odnosi u njihov život donose zabavu bez koje ne mogu i ne žele.

Scena iz serije 'Prijatelji' Najveća zlopamtila: Horoskopski znakovi koji ne opraštaju ako ih povrijedite

Tvrdoglavost Četiri horoskopska znaka koja gotovo nikada neće priznati da su u krivu

6. Moj način je bolji

Škorpioni imaju sposobnost da obave sve što je potrebno, ali na svoj način. I ne vole da se drugi petljaju u način kako će nešto srediti. Oni su perfekcionisti, ali posebna vrsta perfekcionista. Bitno im je obaviti što je potrebno i bitno im je da to obave isključivo onako kako su oni zamislili bez sugestija sa strane.

7. Hobiji su ti važniji od mene

Škorpioni su strastveni oko stvari do kojih im je stalo. Strast je njihov pogon i svemu što vole su maksimalno posvećeni pa tako i svojim hobijima. To ne znači da im je manje stalo do vas nego do hobija - to samo znači da svemu pristupaju jednako fokusirano. Rečenice poput ove samo će ih izbaciti iz takta jer ne vole da ih netko kontrolira ili pokušava promijeniti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju