Svatko od nas ima neki okidač, nešto što ga naljuti u sekundi, rečenicu zbog koje odmah izgubimo kontrolu. U nastavku provjerite koje će to rečenice izazvati veliku ljutnju u horoskopskim strijelcima.

 

1. Previše putuješ, nikad nisi doma.

Strijelci su možda i najveći avanturisti zodijaka. Mnogi od njih vjerojatno će vam reći kako su se rodili sa željom da vide cijeli svijet jer jednostavno ne mogu predugo biti na istom mjestu. Njima nije potrebno ni društvo za putovanje, spremni su sami sjesti na avion i uputiti se na neku daleku destinaciju. Oni žive za nova putovanja i zato ne preispitujte njihovu potrebu za istraživanjem nepoznatog.

2. Ti se bojiš ljubavi.

Pogrešno. Iako na prvu mogu djelovati pomalo distancirano i ne otvaraju se lako drugoj osobi, u trenutku kada pronađu pravu osobu itekako se prepuštaju ljubavi. Međutim, i dalje žele zadržati svoju neovisnost u vezi, što mnogi onda krivo protumače kao strah od obveza i ljubavi.

  Street style kombinacije u stilu strijelaca Od udobnog do odvažnog: Jedinstven modni stil horoskopskih strijelaca

3. Nemaš poštovanja prema meni.

Opet pogrešno, strijelci samo ponekad nemaju takta. Naime, oni su brutalno iskreni i ako od njih očekujete uljepšanu istinu - nećete to dobiti. Ne žele vam lagati bez obzira na to o kakvoj se situaciji radi, ozbiljnoj ili bezazlenoj. Primjerice, uvijek je dobro u kupovinu voditi prijateljicu u ovom znaku jer će vam bez oklijevanja reći koji vam odjevni komadi loše pristaju.

4. Smanji malo doživljaj.

Strijelci su nepopravljivi pozitivci i upravo zato ih i volimo, jer će čak i najteže trenutke olakšati svojom pozitivom. Zašto biste onda uopće pokušavali umanjiti njihovo veselje i snagu duha? Nema potrebe za tim, neka zauvijek budu tako vedri i nasmijani.

Parfem Jako nosivi i elegantni: 10 parfema stvorenih za žene rođene u znaku strijelca

5. Stani na loptu, preimpulzivna si.

Strijelcima možete oduzeti sve, ali ne i njihovu prepoznatljivu spontanost. To nije osobina zbog koje im treba zamjerati. S tim se morate naučiti živjeti jer su spontanost i impulzivnost sastavni dio njihova karaktera, srž njihove osobnosti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju