Pravo je vrijeme da prigrlite promjene u svom životu i samopouzdano ušetate u nova poglavlja, a možda otkrijete i svoju samopouzdaniju stranu.

Početak nove godine mnogi od nas iskoriste za promjene u svom životu, a ponekad su sitnice dovoljne da samopouzdano uplovite u nove početke. Kao što nam nova haljina koja nam savršeno pristaje može podići samopouzdanje, tako se možemo osjećati i kada na sebi nosimo određen parfem.

Zato je luksuzna premium Armani beauty brend otvorio svoja vrata u novo poglavlje predstavljajući novi intenzivniji voćni miris koji žene poziva da prigrle sve izazove koji im se nađu na putu. Deset godina nakon stvaranja originalnog mirisa SÌ EAU DE PARFUM glavna parfumerka Julie Massé reinterpretirala je legendarni chypre miris stvarajući novi SÌ EAU DE PARFUM INTENSE kao jantarno-voćni miris.

Novi voćni miris Chypre Ambery

Mirisi imaju moćan utjecaj na naše emocionalno stanje i sposobni su brzo promijeniti naše raspoloženje. Štoviše, s pravim mirisom možete se čak osjećati snažno i moćno. Armanijev novi miris prenosi snažnu poruku da pokažemo odlučnost i kažemo (da). Reći može značiti reći da strasti, slobodi, ljubavi i samome sebi. To je poziv da prigrlite beskrajne mogućnosti života i svaki aspekt sebe.

Giorgio Armani Giorgio Armani Foto: PR

Ponekad su mirisi povezani s posebnim trenucima ili osjećajima te mogu poslužiti kao podsjetnik na određene vrijednosti ili ciljeve koje želimo postići. Parfem koji čini da se osjećate ženstveno i hrabro može biti podsjetnik da se usredotočite na pozitivne aspekte života, ljubavi prema sebi i otvaranje prema beskrajnim mogućnostima koje život nudi. SÌ EAU DE PARFUM INTENSE nosi snažnu simboliku odlučnosti, strasti i samoprihvaćanja.

Uz nektar crnog ribiza, moderni chypre i svijetli mošus, Armani Sì nudi samouvjerenu, ali delikatnu aromu, što ga čini omiljenim mnogim ženama koje traže prepoznatljiv miris. Crni ribiz kombinira se s aromatičnom cvjetnom svježinom damašćanske ruže i zadimljenim i biljnim crnim čajem, pri čemu pojačava bazne note vanilije mirisa. U srcu je apsolut damašćanske ruže, koja otkriva najbogatije, najatraktivnije aspekte ruže stvarajući snažan, ali ugodan miris.

Samopouzdanje iz bočice

SÌ EAU DE PARFUM INTENSE utjelovljuje glumica Cate Blanchett, koja i sama pršti samopouzdanjem, o čemu svjedoče njezin karakter i životni stil. Nadarena glumica koja je svoj talent razvila u mladosti, oduvijek je slijedila svoje snove i bila otvorena za nove prilike, zbog čega je izrasla u nagrađivanu glumicu.

Nova kampanja Armani Sì bilježi vrhunac trenutaka prikazujući moćne žene predvođene glumicom i Armanijevom ambasadoricom ljepote Cate Blanchett sa svojim vlastitim jedinstvenim pričama, a sve prihvaćaju snagu mirisa Sì. Svojim dojmljivim dizajnom i sama bočica simbolizira obvezu da se kaže Sì hrabrije no ikad. Riječ je oblikovana u staklo s obje strane, te stvara senzualan izgled.

Giorgio Armani Giorgio Armani Foto: PR

Armanijev Luminous Silk Foundation lagani je tekući puder kojim ćete postići svjež i svilenkast izgled kože te naglasiti svoju prirodnu ljepotu. Oči možete istaknuti kultnim tekućim sjenilom Armani Eye Tint. Ta sjenila jarkih nijansi i ugodne, kremaste formule nećete morati popravljati cijelu noć. Uz sjaj na očima, make-up u novoj 2024. ništa neće upotpuniti bolje od hrabre boje ruža na usnama, pa možete izabrati vatrenu crvenu nijansu ruža Armani Lip Power i osjećati se  poput prave dive.
 

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Giorgio Armani po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju