Vježbam. Jedem zdravo koliko god mogu. Volim svoju kožu i ne sramim se nekoliko kvržica, izbočina ni celulita, ne biste trebali ni vi, svojevremeno je napisala na svojem Instagram profilu jedna od najpoznatijih plus size modela današnjice Ashley Graham.

Galerija Od celulita katkad ne može pobjeći ni kraljica fitnessa Jennifer Lopez +0 Gigi Hadid na reklami i u stvarnom životu

Celulit je posljedica nepravilne prehrane, nedovoljne tjelesne aktivnosti, naglih promjena u težini, slabe cirkulacije, starenja, ali i različitih bolesti s kojima se susreće velik broj žena.

Iako na svojim društvenim mrežama Ashley Graham s ponosom pokazuje celulit, to ne čine i oni koji je angažiraju da nose njihovu odjeću. U većini reklama za kupaće kostime njeno tijelo je „popeglano“ u Photoshopu.Mnoge dame diljem svijeta gledaju te nerealne prikaze modela na reklamama te se ne mogu oduprijeti porivu da se uspoređuju s njima. I dobar dio je zbog toga nezadovoljan svojim tijelima. Zaboravljaju da ono što reklame prikazuju, uglavnom nije prava istina.

Svaka žena u nekom trenutku svojeg života je imala, ili će imati celulit. Od njega ne može pobjeći ni kraljica fitnessa Jennifer Lopez koja svakoga dana vježba, kao ni manekenke poput Gigi Hadid i Alessandre Ambrosio.

Lola Kirke na dodjeli Zlatnih globusa Fućkaš britvicu? Slavne žene koje ne briju pazuhe čak ni za odlazak na crveni tepih

Jennifer Lopez 1995. i 2020. godine Sedam slavnih latina koje danas izgledaju bolje nego prije 20 godina

Dokaz je u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju