Vježbam. Jedem zdravo koliko god mogu. Volim svoju kožu i ne sramim se nekoliko kvržica, izbočina ni celulita, ne biste trebali ni vi, svojevremeno je napisala na svojem Instagram profilu jedna od najpoznatijih plus size modela današnjice Ashley Graham.

Galerija Od celulita katkad ne može pobjeći ni kraljica fitnessa Jennifer Lopez Reklame vs. stvarnost: Slavne dame i celulit - 8 Reklame vs. stvarnost: Slavne dame i celulit - 7 +6 Ashley Graham ne srami se svojeg celulita

Celulit je posljedica nepravilne prehrane, nedovoljne tjelesne aktivnosti, naglih promjena u težini, slabe cirkulacije, starenja, ali i različitih bolesti s kojima se susreće velik broj žena.

Na prvim crvenim tepisima i danas - 9 Kako su izgledale slavne dame na crvenom tepihu prije nego što su upoznale poznate dizajnere?

Iako na svojim društvenim mrežama Ashley Graham s ponosom pokazuje celulit, to ne čine i oni koji je angažiraju da nose njihovu odjeću. U većini reklama za kupaće kostime njeno tijelo je „popeglano“ u Photoshopu.

Mnoge dame diljem svijeta gledaju te nerealne prikaze modela na reklamama te se ne mogu oduprijeti porivu da se uspoređuju s njima. I dobar dio je zbog toga nezadovoljan svojim tijelima. Zaboravljaju da ono što reklame prikazuju, uglavnom nije prava istina.

Slavne dame i nezgode sa sandalama - 5 Ups! 10 slavnih dama kojima su nožni prsti pokvarili fotografiju s crvenog tepiha

Svaka žena u nekom trenutku svojeg života je imala, ili će imati celulit. Od njega ne može pobjeći ni kraljica fitnessa Jennifer Lopez koja svakoga dana vježba, kao ni manekenke poput Gigi Hadid i Alessandre Ambrosio.

Dokaz je u našoj fotogaleriji.

Reklame vs. stvarnost: Slavne dame i celulit - 6 Ashley Graham ne srami se svojeg celulita (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju