Otkako su se pojavile fotografije s proslave 33. rođendana kanadskog repera Drakea na društvenim mrežama ne prestaje se komentirati fizička transformacija Adele, koja je bila jedna od slavnih uzvanica na ovom događanju u Los Anglesu.

Galerija Rekorderke u mršavljenju - 5 Rekorderke u mršavljenju - 2 Rekorderke u mršavljenju - 3 +3 Jennifer Hudson izgubila je 35 kilograma

Kada nije na turneji, britanska kantautorica živi svoj život podalje od svjetla reflektora. Upravo zato mnoge je iznenadila svojom vidno tanjom pojavom.

Britanski mediji navode kako je pjevačica izgubila oko 20 kilograma, a svoj uspjeh zahvaljuje novom vježbačkom režimu – prvenstveno pilatesu u kojem iznimno uživa.

Zbog zdravlja svojeg glasa prije nekoliko godina odbacila je prekomjerno ispijanje slatkog čaja, alkohola i kafeinskih napitaka, ali i konzumacije vrlo začinjene hrane.

Rekorderke u mršavljenju - 4 Jennifer Hudson izgubila je 35 kilograma (Foto: Profimedia)

Adele je samo jedna u nizu slavnih dama koje su iznenadile svojom fizičkom transformacijom. Svojedobno je mnoge obrve podigla glumica Gabourey Sidibe koja je izgubila oko šezdeset kilograma, pjevačica Jennifer Hudson koja je smršavjela oko 35 kilograma, kao i Melissa McCartney.

Rekorderke u mršavljenju - 1 Melissa McCartney izgubila je oko 30 kilograma (Foto: Profimedia)

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte sedam slavnih rekorderki u gubitku kilograma.

Rekorderke u mršavljenju - 5 Adele je prava inspiracija (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju