Spa tretmani više nisu rezervirani samo za njegu duha i tijela, već i za vašu kosu. Personalizirane spa rituale za zdravlje i njegu kose i vlasišta moguće je pronaći ovoga ljeta na Jadranu na otoku Lošinju. Za najbolji i potpuno inovativni koncept pobrinut će se stručnjaci lošinjskog Aveda Hairlab salona by Ruža, koji je nedavno otvoren u hotelu Bellevue u sklopu hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas. Time je omiljeni salon poznatih lica donio dašak frizerskih inovacija na Lošinj u kojima već 40 godina uživaju zadovoljni Ružini klijenti u Zagrebu.

Galerija Aveda Hairlab salon by Ruža u hotelu Bellevue - 5 Aveda Hairlab salon by Ruža u hotelu Bellevue - 4 Aveda Hairlab salon by Ruža u hotelu Bellevue - 3 +1 Aveda Hairlab salon by Ruža u hotelu Bellevue - 2 Uživanje u Aveda signature tretmanima u Aveda Hairlab salonu by Ruža nezaobilazno je za vrijeme odmora u hotelu Bellevue.

Jedan od tretmana dostupnih u salonu je i Aveda Botanical Therapy, koji djeluje na opuštanje duha i tijela, tretiranje kose i vlasište. Ovaj individualizirani tretman za vlasište kose pruža detoksikaciju vlasišta te dubinsko hranjenje i osnaživanje kose. Za vrijeme 45-minutnog tretmana očekuje vas i stimulirajuća masažu vlasišta, vrata i ramena esencijalnim uljima prilagođenima individualnim željama i potrebama.

Kako biste detoksicirali vlasište i otklonili sve nečistoće i toksine, isprobajte Aveda Hair and Scalp Detox tretman i osigurajte svojoj kosi zasluženi odmor. Aveda Hair and Scalp Detox također pojačava oksigenaciju i djeluje na prokrvljenost vlasišta, što je jedan od osnovnih preduvjeta za snažnu, čvrstu i sjajnu kosu.

Pravi terapeutski tretman za vašu kosu je i Aveda Scalp and Hair Rescue Therapy čije se djelovanje primijeti nakon samo tri tretmana. Ovisno o stanju u kojem se kosa nalazi, a koje se utvrđuje posebnom dijagnostikom mikrokamerom, stručnjaci Aveda Hairlab salona by Ruža prilagodit će broj i odabir tretmana svakoj osobi i tipu kose posebno.

Treba istaknuti kako su inovativni tretmani Aveda Hairlab salona by Ruža u hotelu Bellevue temeljeni na proizvodima najpoznatijeg i jedinog potpuno prirodnog profesionalnog brenda za njegu kose, lica i tijela, Aveda.

Uz top trendi Aveda koloracije za kosu tijekom boravka u Bellevueu moguće je zabljesnuti novom bojom kose ili obnovljenom, prekrasnom bojom s blistavim odsjajem. Svaka od Aveda koloracija je 98 posto prirodna, nije testirana na životinjama te je obogaćena uljima suncokreta, ricinusa i jojobe. Uz tehniku Color Contouring koju su razvili stručnjaci salona Ruža moguće je vizualno „preoblikovati“ lice, a sjenčanjem pramenova kreirati željeni prirodni izgled frizure.

Inovativni tretmani Aveda Hairlab salona by Ruža u hotelu Bellevue temeljeni su na proizvodima najpoznatijeg i jedinog potpuno prirodnog profesionalnog brenda za njegu kose, lica i tijela - Aveda.

Aveda Hairlab salon by Ruža u lošinjskom hotelu Bellevue sa svojim inovativnim tretmanima za besprijekornu njegu kose otvoren je ponedjeljkom od 16 do 21h te od utorka do nedjelje od 13 do 21h. Ne propustite rezervirati svoj ljetni odmor u hotelu Bellevue i zablistati u punom sjaju zahvaljujući jedinstvenim tretmanima i stručnjacima Aveda Hairlab salona by Ruža.

Cjelovitu ponudu hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas i mogućnosti rezervacije provjerite na losinj-hotels.com.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju