Provjerite što su zvijezde priredile ribama u 2022. godini.

RIBA

Početak nove godine dočekat ćete u zimskoj hibernaciji. S obzirom na vaš emotivan unutarnji svijet, više nego ikad osjećat ćete potrebu za resetiranjem uma i duše, a zaželjeli ste se i druženja s bližnjima.

S obzirom na to da će u siječnju svim znakovima planove poremetiti prvi retrogradni Merkur u godini, pravo je vrijeme da jednostavno uživate u toplini svog doma i društvu ljudi koji vam pomažu da se osjećate bolje.

Kada 18. veljače Sunce uđe u vaš znak i službeno započne vladavina riba, još više se posvetite sebi kako biste napunili baterije za nadolazeće izazove.

Prvi tjedni proljeća donose uzbuđenja na ljubavnom planu. Naime, 5. travnja Venera (planet ljubavi) ulazi u vaš znak. Solo ribe tada će dobiti dodatnu i potrebnu dozu samopouzdanja koja im često fali kada je u pitanju ljubav. Ohrabrite se i pozovite svoju simpatiju na kavu jer je baš to prvi korak do ljubavne sreće koju priželjkujete.

U isto vrijeme u vaš znak ulazi i Mars koji će probuditi vašu ambicioznu stranu. To će vam posebno koristiti na poslovnom planu. U 2022. godini nemojte čekati da vam netko da priliku, stvorite je sami. Vrijeme je da redefinirate svoje ciljeve i krenete prema njima jer je u kontekstu posla za vas ovo godina prepuna potencijala.

Krajem lipnja vaš vladajući planet Neptun ulazi u retrogradnu fazu i ostaje u njoj sve do 3. prosinca. To znači da je ispred vas dugo period suočavanja sa stvarnošću. Ribama to inače teško pada, ali bez toga jednostavno nećete moći krenuti naprijed.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju