Pjevačica i poduzetnica Rihanna ovih dana posvećena je radu na svojem novom modnom brendu koji je nedavno otvoren pod okriljem luksuznog francuskog koncerna LVMH.

Galerija Rihanna Rihanna u haljini brenda Nanushka Nanushka, 380 eura (2800 kuna) +1 Nanushka, 380 eura (2800 kuna)

Užurbano radi i na proizvodima za svoj brend Fenty Beauty koji je u nekoliko godina skupio milijune poklonika diljem svijeta, a njezine nove kolekcije dekorativne kozmetike i ostalih beauty proizvoda željno se iščekuju.

Bez obzira na obaveze, Rihanna uvijek nađe vremena i za svoje najbliže pa je tako otišla na večeru u društvu svoje mame Monice i dečka Hassana Jameela.

Rihanna u haljini brenda Nanushka Rihanna u haljini brenda Nanushka (Foto: Profimedia)

Lijepa 31-godišnjakinja pritom je nosila vrlo jednostavnu i udobnu haljinu modnog brenda Nanushka.

Odabrala je oversize model pod nazivom Mahali napravljen od merino vune, kašmira i viskoze koji sa strane ima dva proreza, a na prednjoj strani ukrasnu kopču. Kombinirala ju je sa srebrnim sandalama i jednostavnom sivom torbicom.

Nanushka, 380 eura (2800 kuna) Nanushka, 380 eura (2800 kuna) (Foto: Nanushka)

Idealna za svaku figuru, Mahali haljina pruža udobnost i šarm sa sjajnim dodatkom kopče i proreza koji sve povezuju u jednu cjelinu, piše brend na svojoj stranici.

Baš je dobra! Kao dekica, poželiš zauvijek ostati umotan u njoj, komentirala je jedna Rihannina obožavateljica njezin modni odabir, a s komentarom se samo možemo složiti. S obzirom na sastav i kroj, ovo je uistinu haljina koju ljubiteljice maksimalne udobnosti jednostavno ne bi željele skinuti sa sebe.

Udobna haljina napravljena je od kašmira, merino vune i viskoze Udobna haljina napravljena je od kašmira, merino vune i viskoze (Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE I KAKVE ĆE HALJINE BITI POPULARNE OVE JESENI:

Haljine koje će "svi" nositi ove jeseni i na hrvatskim ulicama Najveći jesenski trend: crne haljine sa cvjetnim uzorkom Najveći jesenski trend: crne haljine sa cvjetnim uzorkom - 1 Najveći jesenski trend: crne haljine sa cvjetnim uzorkom - 5 +7 Najveći jesenski trend: crne haljine sa cvjetnim uzorkom - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju