Među brojnim zvijezdama koje su se pojavile na konvenciji CinemaCon u Las Vegasu bila je i Rihanna. Slavna pjevačica došla je na prezentaciju studija Paramount Pictures kako bi najavila da će upravo ona posuditi glas Štrumfeti u novom animiranom filmu o Štrumfovima.

Galerija Y/Project, jesen/zima 2023. Rihanna na CinemaConu u kombinaciji brenda Y/Project Rihanna na CinemaConu +4 Rihanna na CinemaConu u kombinaciji brenda Y/Project

Osim posuđivanja glasa Rihanna ima ulogu glazbene producentice na tom projektu, a napravit će i pjesmu koja će pratiti animirani film.

Upravo je ta vijest najviše razveselila obožavatelje njezine glazbe, koji jedva čekaju Rihannine nove hitove. Sve što ta glazbenica i poduzetnica dotakne pretvori se u zlato i zato nema sumnje da će i novim Štrumfovima dati vjetar u leđa.

Rihanna na CinemaConu Rihanna na CinemaConu (Foto: Afp)

Ljepotica s Barbadosa na konvenciju je došla u još jednoj netipičnoj trudničkoj kombinaciji, na kakve nas je već navikla. Od glave do pete bila je odjevena u komade brenda Y/Project, čija je obožavateljica godinama.

Rihanna na CinemaConu u kombinaciji brenda Y/Project Rihanna na CinemaConu u kombinaciji brenda Y/Project (Foto: Afp)

Iza tog brenda s bazom u Parizu stoji Belgijac Glenn Martens, jedan od najperspektivnijih dizajnera mlađe generacije s vrlo inovativnim i avangardnim pristupom dizajnu.

Poziciju kreativnog direktora Y/Projecta preuzeo je 2013. godine nakon smrti njegova osnivača Yohana Serfatyja i upravo u tom trenutku započeo je njegov strelovit uspon u modnoj industriji.

Rihanna je za tu prigodu odabrala kompletan look iz njegove kolekcije za jesen/zimu 2023. prikazanu na Pariškom tjednu mode početkom ožujka.

Y/Project, jesen/zima 2023. Y/Project, jesen/zima 2023. (Foto: Profimedia)

U pitanju je kombinacija maksi haljine dugačkih rukava i visokih naboranih čizama od trapera. Rihanna je jedna od rijetkih trendseterica koje znaju nositi takve statement odjevne komade i bez problema je isfurala izdanje koje nekim drugim slavnim damama jednostavno ne bi odgovaralo.

Rihanna na CinemaConu u kombinaciji brenda Y/Project Rihanna na CinemaConu u kombinaciji brenda Y/Project (Foto: Afp)

To samo ona može: Rihanna u kombinaciji koja pomiče granice oskarovske mode Rihanna u kreaciji modne kuće Alaia Rihanna na 95. dodjeli Oscara Rihanna na 95. dodjeli Oscara +2 Rihanna na 95. dodjeli Oscara

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju