Rihanna je bila prezenterica na dodjeli nagrada BET koje se dodjeljuju afroameričkim i drugim uspješnim pripadnicima manjina u području glazbe, glume, sporta itd. Rihanna je privukla pažnju odjevena u uske kožnate hlače i jaknu te štikle s tankim remenčićem.

Galerija Rihanna u hlačama stvorenima za nošenje uz štikle - 1 Rihanna u hlačama stvorenima za nošenje uz štikle - 4 Rihanna u hlačama stvorenima za nošenje uz štikle - 2 +0 Rihanna na dodjeli nagrada BET održanoj u Los Angelesu  

Rihanna je izabrala model kožnatih hlača koji prianja uz nogu, a nogavice na krajevima imaju mali raspor. Upravo zbog tog raspora i dužine ovakve hlače najbolje izgledaju kada ih se nosi uz štikle. Osim toga, ovakav "izduženi" kroj hlača vizualno produžuje noge, a uz visoke potpetice taj je efekt još izraženiji.

Rihanna je izabrala model kožnatih hlača koji prianja uz nogu, a nogavice na krajevima imaju mali raspor

Atraktivna pjevačica "opaki" stajling upotpunila je s crnom kožnatom jaknom stegnutom oko struka te s masivnijim dijamantnim nakitom. Kosu je svezala u polu-rep, dok je make-up bio jači, a Rihannine oči "hipnotizirale" su mačkastim izgledom.

Rihanna je na dodjeli nagrada BET održanoj u Los Angelesu uručila nagradu za životno postignuće pjevačici Mary J. Blige. U govoru u kojem je predstavila dobitnicu Rihanna je naglasila da se Mary J. Blige predstavila svijetu s potpuno novom vibrom s kojom je zauvijek izjednačila svjetove hip-hopa i R&B-ja.

Rihanna u hlačama stvorenima za nošenje uz štikle - 4 Rihanna u hlačama stvorenima za nošenje uz štikle (Foto: Profimedia)

Promijenila je pravila sa svojim jedinstvenim zvukom i s tim Mary J. Blige stilom.

Ušla je u povijest kao prva osoba koja je bila nominirana za Oscar i u glumačkoj i u glazbenoj kategoriji iste godine.

Shakira prvi put na dodjeli nagrada Grammy 2001. godine Unazad 28 godina: 15 slavnih dama prvi put na dodjeli nagrada Grammy

Rihanna Rihanna: Izdanje koje bi "udebljalo" i najvitkije žene

Otvorila si mnoga vrata za ženske izvođače u ovoj industriji. U ime svih žena koje su došle poslije tebe, poput mene, hvala ti što si bila svoja kako bismo se mi mogli osjećati dobro u vlastitoj koži.

Hvala ti što si se dala cijela u svakoj pjesmi i što si nam dala pjesmu za svaki osjećaj. Hvala ti što si nam pokazala da je ljubav sve što trebamo. Ali nismo znali koliko trebamo tebe, poručila je Rihanna svojoj kolegici Mary J. Blige.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju