Samo zato što radite nešto na jedan način cijeli svoj život, ne znači da nema prostora za promjene.

Od srca do vjeverica: Ponuda ukrasnih lampica za najsjajniji Božić Jysk lampice, 15 kuna Svjetleća girlanda Rose, vivre.hr, 78 kuna Sinsay lampice, 4,60 eura (34 kune) +4 Lesnina svjetlosna girlanda, 111,75 kuna

U nastavku zato donosimo jedan savjet koji ne mijenja živote, ali će možda promijeniti način na koji ukrašavate svoje božićno drvce.

Naime, dizajner Francesco Bilotto svima onima koji božićne lampice na svoje drvce postavljaju tako da ih oblože oko njega u krug, savjetuje da je lampice najbolje postavljati vertikalno.

Na ovaj će način svaki vrh vašeg drvca od grane do grane svjetlucati, kaže dizajner, koji preporučuje da lampice krenete postavljati od kraja na kojem nije utikač, a neka vise sve do dna vašeg drvca. Kad dođete do dna, vraćate se gore.

Razmak između redova neka bude 10-ak centimetara i postupak ponavljajte sve dok ne pokrijete cijelo drvce. Kako bi i unutrašnjost vašeg drvca svjetlucala, tamo postavite sjajne ukrase o koje će se svjetlost lampica reflektirati.

Kako bi postupak stavljanja lampica trebao izgledati, pogledajte u kratkom videu na dnu teksta, a u našoj galeriji pogledajte ponudu lampica u trgovinama.

Pročitajte i pet savjeta "čarobnjaka" čijim se božićnim dekoracijama divi cijeli svijet.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju