Sinoć je u Los Angelesu održana dodjela nagrada 'People's Choice'. Modni kritičari uvijek s velikim iščekivanjem dočekuju sezonu dodjela nagrada jer tada zvijezde iz ormara izvlače svoje najbolje odjevne kombinacije i radosno ih pokazuju na crvenim tepisima. Na sinoćnjoj dodjeli imali smo prilike vidjeti nekoliko haljina s visokim i potencijalno 'opasnim' prorezima koje se kritičarima možda i neće svidjeti

'People's Choice' službeno obilježava početak sezone dodjela nagrada, a to znači da nas u naredna dva mjeseca očekuje puno zanimljivih modnih izdanja koja ćemo gledati na crvenim tepisima.

Uz elegantne haljine koje odmah želimo vidjeti u svom ormaru, na ovim svečanostima nađe se mjesta i za malo 'riskantnije' modele s dubokim dekolteima ili visokim prorezima za čije nošenje ipak treba malo hrabrosti i puno sprenosti.

Na sinoćnjoj dodjeli bilo je slavnih dama koje su odvažno su zakoračile na crveni tepih u haljinama s opasnim prorezom. Na njihovu i našu sreću, samoljepljive trake koje osiguravaju ovakve modele dobro su odradile svoj posao pa nismo svjedočili novim gafovima za pamćenje.

Biste li vi nosili haljinu s ovako visokim prorezom?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju