Nina Stipi, Stipe Nini, Matej Dori i Dora Mateju – smislili su načine kako svojim boljim polovicama predložiti što da im ovih blagdana stave pod bor. Snašli su se i na kreativan način došli do već dugo željenih predmeta koji će im olakšati svakodnevicu.

Mnogi od vas su se našli u situaciji u kojoj znate što želite od svog partnera ili partnerice pronaći pod borom, ali ne biste im to željeli reći. Zapravo, najradije biste da vam pročitaju misli. Ako ste doživjeli takav scenarij i na kraju se razočarali jer vaša bolja polovica ipak nije pogodila vašu želju, ovo su prijedlozi za vas.

Parovi su odlučili da ovog Božića žele od svojih partnera dobiti dugo željene gadgete. U sve su unijeli malo smijeha i smislili dva načina kako reći, a ne reći i u izazovima se dobro zabavili.

Stipe već dugo želi pametni sat i iako je svojoj djevojci u šetnji gradom pokazao taj sat nije bio siguran da će Nina shvatiti da želi baš to. Odlučio je sat posuditi od svog prijatelja, Nini staviti povez na oči i vidjeti hoće li Nina bez gledanja odgonetnuti koja je to njegova ovogodišnja božićna želja.

Nina je svoju želju odlučila nacrtati na list papira, kao u Pictionaryju. Koliko je bila uspješna i je li Stipe otkrio što je njezina želja, otkrijte u videu.

Veliki bijeli robotski mop Dora je dala u ruke Mateju koji je u tom trenu imao povez na očima. Nije mu bilo lako pogoditi što to veliko, i okruglo s kotačićima drži u rukama. Matej je Dori crtao dugo željeni pametni sat, međutim njegovo crtačko umijeće rezultiralo je zanimljivim Dorinim pokušajima da odgonetne što to on želi.

Samsungove bežične slušalice koje je ovog Božića poželjela Nina, dolaze besplatno u paketu sa Samsung Galaxy A12 ili A52s mobitelom, a ljubitelji Xiaomijevih uređaja na poklon će dobiti Xiaomi Robot Essential ili Xiaomijev pametni sat.

Kako su se parovi snašli otkrijte u videu.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Telemach po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju