U sezoni između posljednjih dana ljeta i početka jeseni poznati hrvatski brend donosi novu kolekciju pod imenom ''DUNJA''. Ovu pret-a-porter kolekciju čini dvadesetak odjevnih kombinacija koje su, kao i uvijek, kompletirane u total look. Selekcija novih kreacija prethodi i novoj opširnijoj kolekciji koju brand priprema za nadolazeću sezonu Fashion.hr-a

Ovaj tip kolekcije idealan je u prijelaznim danima kada želimo i dalje zadržati ljetnu ležernost, a pritom svoj dnevni look oplemeniti jesenskim bojama i tonovima. Uvijek osluškujemo potrebe i želje naših klijentica i nastojimo im ugoditi kroz rad našeg branda. Najbitnije nam je da se u našim kreacijama žene osjećaju ženstveno, opušteno i sigurno u sebe, i ponosni smo što im to možemo omogućiti i ovom kolekcijom. Nastavno, na stilski smjer branda – suvremenu odjeću s romantičnim i ženstvenim detaljima – izradili smo ovu kolekciju koja ženama osim estetike pruža i tako bitan element udobnosti i ugode, ali i mogućnost da izgledaju profinjeno i chic tijekom cijelog dana. Odjeća koju stvaramo pogodna je kombiniranju, tako da je njezina uloga prije svega praktična, ističe Robert Sever.

Suvremena ,ženstvena ,ležerna i chic odjeća stvorena je za prve jesenske dane –od svakodnevne odjeće za posao pa do odjeće za izlaske i posebne prigode.

Lookbook nove kolekcije vrlo je suvremenih i pristupačnih vizuala te tako brand još jednom nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju. Suvremena, ženstvena, ležerna i chic odjeća stvorena je za prve jesenske dane – od svakodnevne odjeće za posao pa do odjeće za izlaske i posebne prigode. Kako bi postigli što ženstvenije a nosive kreacije, koristimo volane, mašne i jednostavne krojeve kojima postižemo opuštenu, ali uvijek izrazito chic formu.

Ponovno smo se poigrali uzorcima, koji su uglavnom kombinacija floralnih te arabesknih motiva u malo tamnijim tonovima, koji su uvijek zanimljiva tema u ovo doba godine. Edicija odjeće za jesensku sezonu izrađena je od finih pamuka, viskoze i trapera s rafiniranim čipkanim detaljima. Od modnih dodataka predstavljamo novu seriju kruna, kao i nove varijante naših poznatih torbi "Marija". Cjelokupni stajling lookbooka zaokružen je obućom iz asortimana "Hogl".

Kreativni modni tim koji stoji iza ove kolekcije renomirani su suradnici RS branda – fotograf Marko Grubišić, make-up artistica Nika Žlofdok je produkciju snimanja preuzeo Slobodan Velicki. U ulozi zaštitnih lica nalazi se muza brenda Robert Sever Iva Marušić, kao i Ana Stanković, također iz Talia models.

Sve kreacije dostupne su u Robert Sever Showroomu u Ilici 21 (u veži).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju