Izlaskom albuma "Minut srca mog" pjevačica Jelena Rozga obilježava 27 godina uspješne karijere. Kompilacija akustičnih obrada njezinih najvećih hitova i najdražih pjesama predstavlja Jelenu u novom glazbenom ruhu nastalom uz pomoć producenta Srđana Sekulovića Skansija.

Galerija Jelena Rozga s mamom Jelena Rozga s roditeljima Marijom i Antom Vjekoslava Huljić i Tonči Huljić +2 Jelena Rozga na predstavljanju akustičnog albuma 'Minut srca mog'

Sretna sam i zahvalna što je na putu stvaranja ovog albuma uz mene bio producent Srđan Sekulović Skansi, ali i što su kroz cijelu moju karijeru u mene vjerovali Vjekoslava i Tonči Huljić. Prepoznavši moj sentiment, darovali su mi ono za što živim, cijeli svijet čarobnih pjesama, rekla je Jelena na promociji albuma koja se održala u zagrebačkom hotelu Esplanade.

Jelena Rozga: Svjetlucavo izdanje s crop-topom za isticanje uskog struka Jelena Rozga Jelena Rozga promovirala je novi akustični album 'Minut srca mog' - 2 Jelena Rozga promovirala je novi akustični album 'Minut srca mog' - 12 +9 Jelena Rozga promovirala je novi akustični album 'Minut srca mog' - 4

Vjekoslava Huljić na promociji se prisjetila trenutka kad je prvi put čula Jelenu: Prije 27 godina Tonči je donio kući kazetu i kaže poslušajmo ovo, stavi kazetu i čim je krenula pogledamo se i nasmijemo se. Ta djevojka u glasu je imala i nježnost, i moć, i karizmatičnost i odmah smo rekli - to je to! Od toga je prošlo 27 godina, počela je hodati na prstima, a onda je to preraslo u velike korake i moćan glas.

Vjekoslava Huljić: Izdanje koje dokazuje da odijelo može biti bolje od haljine u svečanim prigodama Jelena Rozga i Vjekoslava Huljić na promociji albuma Vjekoslava Huljić i Tonči Huljić Jelena Rozga i Vjekoslava Huljić na promociji albuma Minut srca mog +3 Vjekoslava Huljić

Esplanadina Smaragdna dvorana sinoć je ugostila brojne Jelenine dugogodišnje suradnike i prijatelje, a najvažnije mjesto na popisu uzvanika sigurno su imali njezini roditelji.

Majka Marija i otac Ante također su došli na promociju albuma "Minut srca mog" i nisu mogli sakriti ponos koji osjećaju zbog Jelene.
S obzirom na to da je njihova kći jedna od najvećih glazbenih zvijezda u regiji te niže uspjeh za uspjehom, razloga za ponos itekako imaju.

Jelena Rozga s roditeljima Marijom i Antom Jelena Rozga s roditeljima Marijom i Antom (Foto: John Pavlish)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju