Dok mame bezuvjetno štite svoju djecu, prigovaraju, opominju, vole, ljube, viču i grle, tate svoju ljubav ipak pokazuju na drugačije načine.

Očevi su naše stijene, vjetar u leđa koji nas gura kad mislimo da ne ide dalje i heroji koji se toliko žrtvuju za nas.

S tatama je život hakuna matata, a jedan od takvih očeva je i Luka Modrić, kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije i nogometna legenda, koja sa svojih 37 godina još uvijek trči kao da joj je 19.

Unatoč brojnim nagradama, priznanjima i titulama – Luka svojim najvećim trofejima ipak naziva svoju djecu. Sa suprugom Vanjom Luka je u braku od 2010. godine, a zajedno imaju troje mališana – sina Ivana te kćeri Emu i Sofiju.

Najčvršći zagrljaj hrvatskog kapetana koji potvrđuje da je samo jedan – tata Luka Modrić u zagrljaju s ocem Stipom Luka Modrić čvrsto je zagrlio oca koji je bio preplavljen emocijama Luka Modrić s ocem nakon utakmice +1 Luka Modrić s ocem

Luka često na društvenim mrežama dijeli fotografije iz obiteljskog života, a danas je ganuo čitatelje objavivši rođendansku čestitku na kojoj je svojoj starijoj kćeri Emi čestitao 10. rođendan.

10 je poseban broj – baš kao što si i ti posebna! Sretan 10. rođendan, moje sve! Volim te puno, napisao je Luka ispod fotografije na kojoj u zagrljaju drži svoju mezimicu, a uslijedile su čestitke sa svih strana svijeta.

Kao da nema 46 tisuća gledatelja: Tako sladak trenutak između tate Luke i kćeri Luka Modrić Luka Modrić i kći Sofija Luka Modrić i kći Sofija +6 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju