Happy igraonica u središtu Zagreba, Martićeva 14a, jedina je rođendaonica u kojoj se organiziraju rođendani već od prve godine života, uz pratnju roditelja. Posebnost Happy igraonice u središtu Zagreba jest što na rođendanima mogu biti i manja djeca, dok mališani od šest mjeseci života, mogu koristiti i uživati prostor ‘soft play’ igraonice


'Happy' igraonica
je mjesto gdje se roditelji i djeca mogu organizirano igrati uz dvije animatorice koje vode 'zabavni program za velike i male klince'. Igraonica se prostire na dva kata s više od 100 četvornih metara prostora za igru, razonodu, zabavu, druženje, čuvanje djece, proslave rođendana, različite dječje sadržaje, a uredili su je dizajneri stručnjaci upravo za takve prostore.

Ovaj jedinstveni poslovni projekt, prvi takve vrste na našim prostorima, pokrenula je mlada poduzetnica Iva Krmpotić Urbić.

'Sve je krenulo s fotografiranjem djece, posebice one najmlađe. Tu se razvila velika ljubav prema bebama, ali sam uočila i kako roditelji s malom djecom jasličke uzrasti nemaju kamo odvesti svoju djecu na igru ili proslavu rođendana jer njih nema niti jednog prostora u Zagrebu, ali i Hrvatskoj koji bi se prihvatili takve odgovornosti.

Obilazeći igraonice sa vlastitom djecom, te uočavajući njihove mane i vrline, odlučili smo stvoriti Happy rođendaonicu, rođendaonicu po mjeri djece i roditelja,' objasnila je fotografkinja Iva Krmpotić Urbić.

Ovo zanimljivo mjesto puno radosti nudi i poseban projekt pod nazivom Happy igra – u kojemu roditelji koji se žele družiti sa svojim prijateljima i njihovom djecom na miru i s puno uživancije mogu provesti dva sata u neometanoj zabavi i igri kroz najam igraonice i rođendaonice.



'Za one najmanje imamo uređenu ‘Soft play’ igraonicu u kojoj se nalazi bazen s lopticama kojeg klinci obožavaju, mali tobogani, penjalice, provlačilice… a za one malo mirnije kutak igračaka (kuhinjica, barbie, bebe, autići, lego kockice, vlakići…).

Veća djeca mogu ‘Soft play’ igraonicu koristiti kao različite poligone, te za različite igre prilagođene različitom uzrastu. Sva djeca mogu se zabavljati u našoj ‘Happy dvorani’ u kojoj se organizira pravi ‘Happy Party’ – tu se nalazi disko kugla s efektima za garantiranu zabavu, a animatori organiziraju različite igre koje klinci obožavaju, kao i prava malasportska natjecanja
,' otkriva hrvatska poduzetnica. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju