U petak 29.7. i u subotu 30.7. u 21h na krovnoj terasi Centra mladih Ribnjak ne propustite romantičnu komediju Voliš li me? u režiji Janeza Vajevca i izvedbi Vesne Tominac Matačić i slovenskog glumca Žige Čamernika.

Predstava "Voliš li me?" premijerno je izvedena 2018. godine, a 2019. na Prishtina International Theatre Festivalu osvojila je nagradu za najbolju predstavu u cjelini i za najbolju predstavu po izboru medija.

Predstava je to o život koji smo sanjali, a koji se nije ostvario. Umjesto bračne idile koju smo planirali nakon prvotne zaljubljenosti susreli smo svoju osobnu bol od koje ne možemo pobjeći.

Možemo li je nadvladati? I što nas čeka iza toga? Ljubav ili…?

Ovo su neke od tema koje otvara komedija "Voliš li me?", oživljena fantazija dvadesetogodišnjeg perioda jednoga života koji su dvoje ljudi odlučili dijeliti u ulogama ljubavnika, životnih suputnika, iskrenih prijatelja, roditelja, pa čak i žestokih suparnika te naposljetku iskonskih ljudskih bića.

Sve što jedna »ljubavna« veza može podnijeti pred očima gledatelja će se i dogoditi.

Ulaznice za obje izvedbe dostupne su putem online prodaje na www.ulaznice.hr te na blagajni Centra mladih Ribnjak (Park Ribnjak 1) sat vremena prije početka predstave.

Voliš li me? U petak 29.7. i u subotu 30.7. u 21h na krovnoj terasi Centra mladih Ribnjak ne propustite romantičnu komediju Voliš li me? (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju