Ljubiteljice romantike, nježnih boja i zlatnih detalja oduševit će prava, mala ženska oaza iz naše galerije.

Stan koji je u njemačkom Bonnu za sebe uredila studentica koja stoji iza Instagram profila villa.snowhite uistinu je pravi proljetni bombončić.

Pomno odabrani pastelni i zlatni detalji u kombinaciji s bijelim namještajem dio su svake prostorije. Doza romantike nije zaobišla čak ni WC, koji je samo jedna od prostorija u kojoj je ova studentica pronašla način kako uklopiti nježnu rozu boju.

Kako izgleda stan uređen po guštu jedne romantične duše pogledajte u našoj galeriji, a u nastavku donosimo i nekoliko savjeta kako koristiti pastelne boje u uređenju doma.

Smirenost, svježina, jednostavnost

Bez obzira radi li se o plavim, ružičastim ili nekim drugim nijansama, pastelne boje u dom unose smirenost i jednostavnost.

Prostorijama daju svježinu, a odličan način za uvođenje pastelnih boja u dom je pomoću dodataka kao što su jastuci i prekrivači.

1. RJEŠENJE JE U DETALJIMA

Ako u vašem domu želite tek malu dozu pastelnih nijansi, rješenje je u detaljima. Primjerice, za kuhinju nabavite kutiju za kruh u pastelnoj nijansi, a u spavaćoj sobi to učinite pomoću lampi ili jastuka. Ti detalji lijepo će izgledati, a promjena će biti vidljiva.

2. NAMJEŠTAJ ZA ODVAŽNE

Oni odvažniji mogu za dom mogu odabrati jedan veći komad u pastelnim nijansama. Primjerice, nježno ružičasti kauč izgledati će predivno u vašem dnevnom boravku, ali ako vam jedna takva malo veća investicija nije u planu, rješenje mogu biti i presvlake u pastelnim tonovima.

3. ZIDOVI

I zidne tapete s cvijećem u pastelnoj nijansi bit će odlična izbor za vaš dom. Ako cvjetni uzorak nije vaš izbor, dobar posao u "omekšavanju" prostora odradit će i jednobojna zidna tapeta.

4. JEDNOSTAVNO, A EFEKTNO RJEŠENJE

Možda i najljepši pastelni dodatak koji možete imati u domu je cvijeće. Ako još niste spremni za uređaje, dodatke, velike komade namještaja... spremni ste za punu vazu pastelnog cvijeća koje će u vaš dom donijeti dašak proljeća.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju