Koncert 'Želim život' i devetu godinu zaredom okupio je više od 25.000 građana koji su svojim dolaskom podržali rad Zaklade Ana Rukavina. Kroz humanitarnu večer gledatelje su osim brojnih glazbenika i osoba iz javnog života na solidarnost za teško oboljele pozivali i voditelji Nove TV u ulozi domaćina


Tijekom raspjevane glazbene noći građani nisu zaboravili na solidarnost prema teško oboljelima u Hrvatskoj i svijetu, te su humanitarni broj 060 9000 nazvali više od 193.000 puta i tako donirali više od 1,2 milijuna kuna za daljnji rad Zaklade Ana Rukavina.

Brojne osobe iz javnog života tijekom humanitarne večeri, bilo na pozornici ili za telefonom dale su svoj doprinos velikom događanju. Tijekom izravnog prijenosa putem malih ekrana u ulozi domaćina pojavili su se voditelji Nove TV Mia Kovačić, Petar Pereža i Romina Knežić.

Voditeljica središnjeg informativnog programa poput kolega istaknula se profesionalnošću i zanimljivim razgovorima s poznatim licima. Svojom pojavom još jednom je pokazala izdanje koje je svrstava među najelegantnija TV lica. 

U skladu sa svečanom prilikom i večernjim dress codeom Romina je zablistala u crnoj koktel haljini napravljenoj od čipke. Umjerenu glamuroznost naglasili su kosa podignuta u ležernu punđu i naušnice kao jedini komad nakita, ali dovoljan za dodatnu upečatljivost lica.
Porculanskom tenu voditeljice laskao je i make up za čiju se efektnost pobrinuo ruž u boji crvenog vina.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju