Svaki dan u kojem kozmetička industrija ulaže nove napore u razvijanje novih tehnologija u njezi lica i tijela dan je za slavljenje, složile bi se brojne žene. Rox Beauty slavi drugi rođendan i tim povodom pripremio je brojne zabavne aktivacije za ljubiteljice beauty uređaja.

Galerija Kugle za krioterapiju Fraicheur ROX Beauty LED Face Mask Rox Beauty slavi drugi rođendan +4 ROX Beauty LED Face Mask Nakon dvije godine na tržištu Rox Beauty ponosno predstavlja svoj novi proizvod ROX Beauty LED Face Mask, koji objedinjuje najsuvremenije inovacije i tehnologije u regeneraciji, obnovi i njezi kože u jednom proizvodu.

ROX Beauty LED Face Mask ROX Beauty LED Face Mask Foto: Rox Beauty

Maska također poboljšava apsorpciju sastojaka unutar proizvoda za njegu lica, čime se poboljšava cjelokupni tretman. Kako točno djeluje, kome je namijenjena i kakve rezultate možete očekivati s obzirom na tip kože, možete saznati na sam dan rođendana, 20. listopada od vrhunskog stručnjaka za njegu lica.

Tri rođendanska paketa

Svatko tko kupi jedan od ovih uređaja na poklon dobiva još jedan proizvod za njegu lica.

1. Smoothskin BARE FIT IPL + Tripollar anti age uređaj za područje oko očiju

Smoothskin BARE FIT IPL uređaj je za odstranjivanje dlačica na tijelu. Jednako je djelotvoran i na ''tvrđoj'' koži i na posebno osjetljivim područjima, poput bikini zone ili pazuha. IPL tehnologija već godinama osvaja žene diljem svijeta jer je sigurna i jednostavna za korištenje. S uređajem Smoothskin BARE FIT IPL rezultati su vidljivi već nakon četiri tjedna, a cijelo tijelo možete tretirati u samo 10 minuta. Ovaj uređaj dolazi i s FIT nastavkom, koji omogućuje preciznost na malim područjima.

Tripollar Stop Eye anti aging uređaj za korekciju bora vrijedi 2250 kn, a u ovoj rođendanskoj kombinaciji besplatno može zauzeti ponosno mjesto u vašoj privatnoj kozmetičkoj radionici. Riječ je o uređaju koji omekšava kožu te smanjuje i zateže sitne bore. Rezultat je ukupna svježina i zategnutost lica. Radi na principu radiofrekvencije, koja uz pomoć toplinske energije potiče proizvodnju kolagena i elastina. Možete ga odabrati u roza ili crnoj boji.

SS Bare FIT + TriPollar crni SS Bare FIT + TriPollar crni Foto: Rox Beauty

 2. Tripollar Desire beauty uređaj za anti age njegu lica + Tripollar anti age uređaj za područje oko očiju

Glavna karakteristika koja je uređaj za njegu lica Tripollar Desire lansirala u sam vrh beauty uređaja za njegu lica jest tretman radiofrekvencijom s termalnim mapiranjem, koji određuje optimalnu temperaturu za svaki dio kože lica. Zagrijavanjem se postiže bolja proizvodnja kolagena, pa koža lica postaje zategnutija. Već prvim tretmanom rezultati su vidljivi, ali svakim novim tretmanom postižu se bolji rezultati. Kako se pravilno koristiti ovim uređajem, možete saznati ovdje.

3. Tripollar stop eye anti age uređaj za njegu područja oko očiju + Fraicheur kugle za krioterapiju

I ovaj uređaj ima posebno mjesto u ponudi trgovine Rox Beauty. Uređaj za njegu područja oko očiju Tripollar stop eye anti age također se koristi tehnologijom radiofrekvencije. Kroz brze, jednostavne i bezbolne tretmane definira i tonira ten kože te smanjuje fine linije i bore oko očiju i usana.

 Uz rođendansku kupnju ovog uređaja besplatno dobivate kugle za krioterapiju Fraicheur. Riječ je o ledenim kuglama koje je za odličan rezultat dovoljno prisloniti na kožu lica i rolati ih po površini. Led je koristan za uklanjanje napuhanosti lica, smirivanje i konturiranje kože. Također pojačava cirkulaciju te smanjuje ožiljke od akni. Ovaj uređaj poznat je i po tome što na potpuno prirodan način ublažuje glavobolju i bolove u sinusima.

Kugle za krioterapiju Fraicheur Kugle za krioterapiju Fraicheur Foto: Rox Beauty

Novosti za online kupce i besplatno savjetovanje

Budući da Rox Beauty svoj drugi rođendan slavi u velikom stilu, odlučio je počastiti i svoje online kupce novim ruhom webshopa, koji je sada u potpunosti prilagođen kupcu. Svi navedeni rođendanski paketi mogu se kupiti i online, ali i na prodajnim mjestima, na kojima sve kupce 20. listopada očekuje posebna ponuda. Tog dana u prodavaonici na adresi Ilica 54 u Zagrebu dočekat će vas estetski kirurg i vlasnik poliklinike Duduković, kojeg možete pitati što god poželite o uređajima za njegu lica i tijela.

Kako biste dobili besplatno savjetovanje, prijavite se na internetskoj stranici trgovine Rox Beauty.

Što je sve još Rox Beauty pripremio za svoje kupce, saznajte na njihovim društvenim mrežama.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Rox Beauty po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju