Leda Bosnić oduvijek je htjela imati svoju kolekciju koja je nekako vezana za dom i interijere, a nedavno je ta želja postala stvarnost.

Galerija Dio Ledine kolekcije su i dekice Ledaboss kolekcija za dekoraciju doma - 11 Ledaboss kolekcija za dekoraciju doma - 10 +11 Ledaboss kolekcija za dekoraciju doma - 9

U suradnji s ekipom iz Caspar Designa ova je kreativka predstavila Ledaboss kolekciju za dekoraciju doma.

Sama realizacija - od mojih ideja do njihove izrade uzoraka i proizvoda je trajala oko mjesec dana, rekla nam je Leda čiju kolekciju čine ukrasne jastučnice i dekice u nekoliko vrsta, pribor za kuhinju, set kuhinjskih krpa i pregače.

Slika nije dostupna Pastelna oaza: Nježni varaždinski dom u kojem je svaki kvadrat uređen kao bombončić

Kolekcija je roza, točkasta i romantična što one koji prate Ledu na društvenim mrežama sigurno nije iznenadilo. Od ukrasnih motiva tu su još i ruže i kvadratići, ali i slatki natpisi poput "Home sweet home".

Ledine proizvode svi zainteresirani mogu naručiti putem webshopa, a na vrhu ljestvice onih koji su se ljudima najviše dopali trenutno se nalaze kuhinjske krpe i jastučnice pa će ih, rekla nam je Leda, uskoro pripremati u novim uzrocima.

Ledaboss kolekcija za dekoraciju doma - 7 Kuhinjske krpe kupcima su se posebno dopale (Foto: Leda Bosnić)

Što se tiče budućnosti, i o njoj Leda razmišlja.

Već kroz mjesec dana bi trebali predstaviti nove boje, uzorke i natpise, a u toku godine i neke nove artikle, no zasad će to ostati tajna, rekla nam je, a ako želite biti u toku s njezinim radom, najsigurnija opcija je da je zapratite na Instagramu. U našoj galeriji, pak, pogledajte trenutnu ponudu Ledaboss dekoracija.

Ledaboss kolekcija za dekoraciju doma - 12 Ledaboss kolekcija za dekoraciju doma - 12 (Foto: Leda Bosnić)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju