Ako ste u potrazi za posudom u kojoj ćete na posao nositi zdrav i ukusan ručak, u nastavku razgledajte modele koje smo pronašli za vas

Galerija Kutija za ručak Emmezeta 49,99 kn IKEA 49,90 kn +4 ECOlunchbox, Amazon 25,49 dolara (153 kn) Koliko ste puta nakon lošeg ručka u kantini na radnom mjestu sami sebi obećali da ćete ubuduće kod kuće spremati obrok za posao, a potom zaboravili na to obećanje?

To je iskustvo s kojim se vjerojatno mnogi mogu poistovjetiti, ali često nas viša sila (ili mala doza lijenosti) spriječi u naumu da sami radimo svoj ručak.

Međutim, ponekad je uzrok puno jednostavniji - ne možemo pronaći adekvatnu posudu za nošenje hrane na posao. Odlučili smo istražiti ponudu kutija za ručak i pronašli raznolike modele, od klasičnih plastičnih posuda za suhu hranu i staklenih s nepropusnim poklopcem do termos-posuda koje će očuvati toplinu hrane.

Sve modele možete razgledati u našoj galeriji, a potom pročitajte recepte za 5 ukusnih i zdravih salata koje mogu biti sjajan obrok na radnom mjestu.
IKEA 49,90 kn IKEA 49,90 kn Foto: IKEA

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju