Božićno raspoloženje sve se više osjeti, neka mjesta u našoj metropoli već se dobrano pripremaju za najljepše doba godina.

I u zagrebačkom Cat Caffeu zavladalo je božićno raspoloženje, a uz prigodne dekoracije poput lutke Orašara, male božićne jelke izrađene od drveta, sanjki i dedeka na skijama, u ovom šarmantnom kafiću mogu se popiti i dva nova blagdanska napitka.

Svoju ponudu Cat Caffe je obogatio s napitcima Rudolph i Grinch latte koji mame svojim raskošnim izgledom i okusom. Ružičasti Rudolph latte ima okus pite od jabuka, dok je zeleni Grinch latte fina kombinacija mente i jagode. Uz obilnu količinu šlaga, dekorirani su sitnim jestivim ukrasima i keksima pa dođu i kao mljac međuobrok.

Apple pie cheesecake vruća čokolada i drugi jesenski napitci mogu se isprobati u Cat Caffeu u Zagrebu - 2 Baš mami: Apple pie cheesecake vruća čokolada koja će vas i zasititi

Rudolph i Grinch svima su dobro poznata lica božićnih blagdana, pa ne čudi da su ususret Božiću inspirirali i dva nova napitka u zagrebačkom Cat Caffeu.

Topli napitci Rudolph i Grinch latte mogu se isprobati u zagrebačkom Cat Caffeu Rudolph latte ima okus pite od jabuka, dok je Grinch latte kombinacija mente i jagode (Foto: Cat Caffe Zagreb)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju