Pita od jabuka, torta od sira i vruća čokolada u jednom? O, da, i to postoji, i to u obliku napitka raskošno ukrašenog keksima pa se od njega lako možete i najesti.

Ovaj primamljivi napitak možete isprobati u Cat Caffeu u Zagrebu, iz kojeg su nam otkrili i sastojke svoje apple pie cheesecake vruće čokolade: bijela čokolada, sirup, speculaas keksići, apple crumble i šlag.

Speculaas kekse volimo jesti tijekom čitave godine, a naročito u vrijeme božićnih blagdana koje se bliži. Za još atraktivniji izgled, ova vrlo izdašna vruća čokolada, čija je cijena 24 kune, prigodno je ukrašena i malom, simpatičnom bundevicom.

Osim apple pie cheesecake vruće čokolade, u zagrebačkom Cat Caffeu možete se zagrijati i uz druge tople napitke kao što su pumpkin spice latte i pumpkin spice vruća čokolada. Kao što im i ime kaže, neodoljivima ih čine i dodani začini poput klinčića i cimeta, stvoreni za jesenske i zimske mjesece.

Cheesecake s džin-tonikm Bez pečenja: Recept za cheesecake s džin-tonikom stvoren... ma za svaku priliku!

Štrudla od jabuka Štrudla od jabuka: Najlakši recept za kolač koji miriše na djetinjstvo

Čokoladni desert Nataše Pralice Brzo se priprema: Čokoladni cheesecake koji je taaaako dobar!

Već zamišljamo ugodno jesensko popodne uz slasnu vruću čokoladu u društvu prijateljica i maca koje žive u Cat Caffeu – i što čovjek može više poželjeti!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju