Jedna od stvari koju želimo od ruža je dugotrajnost. Odnosno da jednom kada ga stavimo, ne moramo brinuti da će već nakon pola sata ili prvog gutljaja vode na našim usnama ostati samo tragovi nečega što je nekad bio ruž.

Galerija +0 trend IT UP, Ultra Matte ruž za usne, 477

Dodatni izazov kada je u pitanju dugotrajnost postale su i maske za lice ispod kojih zna biti poprilično teško zadržati šminku na svom mjestu.

Imate li već svoj omiljeni ruž za usne? Klasici kojima se uvijek vraćamo: 10 kultnih ruževa za usne koji pristaju svima

Trikovi za besprijekorno nanošenje tamnog ruža Trikovi za besprijekorno nanošenje tamnog ruža

Međutim, pametni odabir ruža može nam olakšati situaciju. Kao ruževi koji provjereno ostaju na usnama duže su oni s mat finišem. Mogu preživjeti masku, ali i hranu i piće. Osim toga, uz njih ne moramo brinuti kakav prizor će nas dočekati jednom kada masku skinemo.

Ako taj ruž još i hidratizira usne poput onih iz puderastih linija kakve imaju mnogi proizvođači, sreći nema kraja. Osim mat finiša, prednost puderastih ruževa je činjenica da su istovremeno ugodni i hidratantni. Na usnama ne stvaraju osjećaj težine, a dugo se zadržavaju.

U našoj galeriji izdvojili smo puderaste mat ruževe s kojim će čak i skidanje maske izazvati wow efekt. Ruževi su u crvenim nijansama kako bi dojam bio još potpuniji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju