Sve što se pojavilo u filmu Barbie ovih je dana tema razgovora. U prvom je planu radnja, ali nezaobilazne su teme i odjeća, frizure, šminka...

Galerija Marog Robbie kao Barbie Chanel Rouge Luminous Matte Color (Abstrait) Lisa Eldridge True Velvet Color (Velvet Petal) +7 Pupa Vamp! (Timeless Rose), 19,90 eura

Frizerka i vizažistica Ivana Primorac nije znala što očekivati na setu kada je pristala raditi na filmu Barbie, a sada kada je film vani njegovi fanovi žele biti upoznati sa svakim detaljem.

Lak za nokte koji je koristila Barbie rasprodao se, a još jedna tema o kojoj se priča jesu i ruževi za usne korišteni tijekom snimanja filma.

Primorac je rekla da su tijekom snimanja upotrijebili 48 različitih ruževa, a njih 40 bilo je u raznim nijansama ružičaste, od odvažnih neonskih do nježnih ružičastih ruževa.

Vizažistica je istaknula dva konkretna brenda i korištene nijanse - Chanel Rouge Luminous Matte Color u nijansi Abstrait i Lisa Eldridge True Velvet Color u boji Velvet Petal.

Brend Lisa Eldridge na svojoj se stranici pohvalio činjenicom da je ruž dio filma, a u opisu nijanse navodi se da se radi o savršenoj svijetloj i toploj ružičastoj nijansi koja je posudila sve najbolje i prirodne palete u izlogu pariške cvjećarnice.

Kako spomenuti ruževi, odnosno nijanse izgledaju u praksi, pogledajte u galeriji na početku teksta, gdje smo izdvojili i dio ponude ruževa u sličnim nijansama ružičaste za sve one koji spadaju u, čini se, veliku skupinu dama koje svojoj kozmetičkoj torbici žele dodati make-up koji koristi Barbie.

Chanel Rouge Luminous Matte Color (Abstrait) Chanel Rouge Luminous Matte Color (Abstrait) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Lisa Eldridge True Velvet Color (Velvet Petal) Lisa Eldridge True Velvet Color (Velvet Petal) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Barbie u filmu nosi kostim u kojem se pistom prošetala Claudia Schiffer davne 1994. godine Margot Robbie kao Barbie Komplet koji je nosila Claudia Schiffer iz kolekcije za jesen/zimu 1995. godine može se vidjeti u filmu Margot Robbie kao Barbie +2 Margot Robbie kao Barbie

Svi ga žele: Otkriveno koji točno lak za nokte ima Margot Robbie u filmu "Barbie" Scena iz filma Barbie Scena iz filma Barbie Glossify (Naked) +4 OPI (Bubble Bath)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju