Ljeti nas naročito privlači sve što je sjajno, svjetlucavo, a to vrijedi i kada je riječ o make-upu, naročito sjenilima za oči i ruževima za usne. Naravno, uvijek možemo koristiti sjajila za usne, ali ruževi su postojaniji i duže traju na usnama.

Galerija Ruž za usne Ruževi za usne sa sočnim sjajem - 3 Ruževi za usne sa sočnim sjajem - 6 +5 s.he, stylezone, nijansa 105 (DM)

Zbog toga smo među popularnim beauty brendovima potražili ponudu ruževa koji će usnama dati taj sočni, staklasti sjaj i koji će začiniti ljetno izdanje vaše kozmetičke torbice. Ujedno, to su ruževi koji će usne učiniti punijima, te ih njegovati, dobro nahraniti i učiniti mekanima zahvaljujući uljima i drugim vrijednim sastojcima, pa s njihovim korištenjem, osim neodoljivog sjaja, dobivate i bogatu hidrataciju i njegu.

  Kultni klasici: Deset crvenih ruževa kojima se žene uvijek vraćaju Žena s crvenim ružem Kultni crveni ruževi - 6 Kultni crveni ruževi - 5 +7 Kultni crveni ruževi - 3

Slika nije dostupna Osam paleta sjenila za oči u koje se zaljubljujemo i zbog njihove super ambalaže

Birali smo boje koje volimo nositi ljeti, ali i tijekom drugih godišnjih doba jer zašto bi visoki sjaj bio rezerviran samo za ljetne mjesece! Uživajte u njemu cijele godine i među osam izdvojenih ruževa za sočan sjaj i punije usne u fotogaleriji na početku teksta pronađite novog favorita vaše make-up rutine.

Ruževi za usne sa sočnim sjajem - 4 Clarins, Joli Rouge Lacquer, nijansa 742L - Joli Rouge (Douglas) (Foto: Internetska stranica trgovine)

Ruževi za usne sa sočnim sjajem - 3 Chanel, Rouge Coco Bloom, nijansa 140 Alive (Foto: Internetska stranica trgovine)

Ruževi za usne sa sočnim sjajem - 8 Catrice, Power Plumping Gel, nijansa 170 (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju