Koliko i samoj šminki, proizvođači make-upa veliku pažnju posvećuju i ambalaži svojih proizvoda te žele da ona bude atraktivna i dodatan poticaj za kupnju. Takve neodoljive ambalaže kupnju make-upa čine još zabavnijom, a pakiranja paleta sjenila za oči naročito su privlačna.

Svaka zaljubljenica u šminku koja koristi sjenila za oči sigurno je primijetila lijepa i maštovita pakiranja u kojima dolaze. Make-up brendovi tako su se dosjetili izraditi palete koje podsjećaju na clutch torbice, one koje izgledaju kao otvorena čokolada ili su ukrašene drugim primamljivim dezenima i motivima.

Slika nije dostupna Tulipani u vazi, boje tulipana na noktima: Lakovi za nokte u bojama omiljenog cvijeta

U takvim ambalažama i sama sjenila izgledaju još ljepše i privlačnije pa je i šminkanje još veći užitak. U trgovinama smo pronašli osam paleta sjenila za oči u prelijepim nijansama koje će zadovoljiti brojne ukuse, a i njihova pakiranja razlog su zbog kojih se zaljubljujemo u ove palete. U fotogaleriji na početku teksta pronađite paletu sjenila koja će ovoga proljeća i ljeta biti savršen dodatak vašoj make-up torbici.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju