Koliko i samoj šminki, proizvođači make-upa veliku pažnju posvećuju i ambalaži svojih proizvoda te žele da ona bude atraktivna i dodatan poticaj za kupnju. Takve neodoljive ambalaže kupnju make-upa čine još zabavnijom, a pakiranja paleta sjenila za oči naročito su privlačna.

Galerija

Svaka zaljubljenica u šminku koja koristi sjenila za oči sigurno je primijetila lijepa i maštovita pakiranja u kojima dolaze. Make-up brendovi tako su se dosjetili izraditi palete koje podsjećaju na clutch torbice, one koje izgledaju kao otvorena čokolada ili su ukrašene drugim primamljivim dezenima i motivima.

Za elegantan izgled i prividno duže prste: 10 "golih" lakova kojima se uvijek vraćamo

U takvim ambalažama i sama sjenila izgledaju još ljepše i privlačnije pa je i šminkanje još veći užitak. U trgovinama smo pronašli osam paleta sjenila za oči u prelijepim nijansama koje će zadovoljiti brojne ukuse, a i njihova pakiranja razlog su zbog kojih se zaljubljujemo u ove palete. U fotogaleriji na početku teksta pronađite paletu sjenila koja će ovoga proljeća i ljeta biti savršen dodatak vašoj make-up torbici.

Palete sjenila za oči u atraktivnim ambalažama - 8
Too Faced, 159 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju