Kada je glumica Margot Robbie pristala glumiti Barbie u istoimenom filmu, zadatak je shvatila vrlo ozbiljno.

Galerija Margot Robbie Ružičasta kombinacija koju je glumica nosila u Seulu Ružičasta kombinacija koju je glumica nosila u Seulu +7 Margot Robbie na događanju u  Mexico Cityju

Tako je glumica koja je utjelovila legendarnu lutku u filmu redateljice Grete Gerwig i tijekom promocije filma nosila ružičaste kreacije zbog kojih je izgledala kao omiljena lutka u prirodnoj veličini.

Za londonsku premijeru filma glumica je odjenula haljinu Vivienne Westwood koja je bila inspirirana kreacijom koju je nosila lutka Barbie iz 1960-ih godina prošlog stoljeća.

Ružičasta izdanja Margot Robbie Margot Robbie na premijeri filma u Londonu (Foto: Profimedia)

Tijekom promocije filma glumica je surađivala sa stilistom Andrewom Mukamalom, koji je dao sve od sebe da je na najbolji mogući način transformira u popularnu lutku.

Kreacija modne kuće Valentino za događanja u Los Angelesu Kreacija modne kuće Valentino za događanja u Los Angelesu (Foto: Profimedia)

Spomenuto izdanje i još devet ružičastih izdanja koja je glumica nosila na promocijama filma diljem svijeta pogledajte u galeriji na početku teksta.

Dva ruža korištena u filmu Barbie i još osam sličnih opcija Marog Robbie kao Barbie Chanel Rouge Luminous Matte Color (Abstrait) Lisa Eldridge True Velvet Color (Velvet Petal) +7 Pupa Vamp! (Timeless Rose), 19,90 eura

Svi ga žele: Otkriveno koji točno lak za nokte ima Margot Robbie u filmu "Barbie" Scena iz filma Barbie Scena iz filma Barbie Glossify (Naked) +4 OPI (Bubble Bath)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju