Mnoge dame sanjaju o paru dizajnerskih štikli, ali ih nažalost ne mogu kupiti u Hrvatskoj. Drugima je pak jasno da su takvi modeli preskupi za prosječni hrvatski džep.

Galerija

Ne čudi stoga što su se neke internetske trgovine pobrinule da omiljene brendove obuće i odjeće ponude svim zainteresiranima bez obzira na geografski položaj ili cjenovne mogućnosti. Vjerovali ili ne, no na Amazonu se mogu kupiti cipele slavnih dizajnerskih imena i brendova za djelić njihove “stvarne” tržišne cijene.

Neki dizajneri su potpisali ugovore pa na ovoj internetskoj platformi donose specijalne kolekcije koje se ne mogu naći nigdje drugdje na tržištu, i to po posebnim cijenama, ili su pak prepustili dio svojih postojećih kolekcija po sniženoj cijeni kakva se rijetko kad viđa u Hrvatskoj.

Dizajnerske štikle po sniženoj cijeni na Amazonu - 2
Badgley Mischka štikle po 345 kn s Amazona (Foto: Amazon / internetske stranice proizvođača)

Oni uporni će, primjerice, naći glam štikle Badgley Mischka na Amazonu po cijeni od 52 američka dolara, odnosno oko 345 kuna, dok slični takvi modeli na službenim stranicama brenda premašuju cijenu od 1300 kuna.

Dizajnerske štikle po sniženoj cijeni na Amazonu - 4
Badgley Mischka štikle po 1317 kn sa službenih stranica brenda (Foto: Amazon / internetske stranice proizvođača)

Ako ste pak u potrazi za parom štikli Stuarta Weitzmana koje vole nositi slavne dame od Catherine Middleton do Beyonce, i oni su prisutne na ovoj internetskoj platformi. Klasični crni model s remenčićima i visokom potpeticom može se kupiti za 122 američka dolara odnosno 800 kuna, dok se slični takvi modeli prodaju za 850 dolara, odnosno 5600 kuna.

Osim dizajnerskih cipela, Amazon nudi i odjeću te modne dodatke slavnh kreatora – od Diane von Furstenberg do Oscara De La Rente. Isplati se pretraživati.

Pogledajte i 12 komada koje će se nositi ove jeseni:

Od glave do pete: 12 komada koji će se nositi ove jeseni