Jeste li iskoristili ljetno sniženje za kupovinu jesenskih komada ili će nadogradnja jesenske garderobe još malo pričekati?

Galerija Uz komade od kašmira svaka kombinacija postaje profinjena Reserved baloner, 499,99 kn Uterqüe kožni sako, 2490 kn +9 Mango plisirana suknja, 249,90 kn

Ako ste zaljubljenica u modu, kojoj god od navedenih skupina pripadate, sigurno vas zanima koji će se komadi nositi u nadolazećem razdoblju. Dobra vijest je da mnoge komade poput dobrog balonera vjerojatno već imate u ormaru, ali u nastavku svakako pogledajte 12 komada koji će biti nezaobilazan prizor ove jeseni.

1. Baloner

Baloneri nikad ne izlaze iz mode pa će i ovu jesen biti neizostavan dio modnih kombinacija, a i u nadolazećoj sezoni popularna boja bit će bež. Čini se da je bež baloner jedan od onih komada koje kad kupite znate da ćete ih nositi godinama.

Reserved baloner, 499,99 kn Reserved baloner, 499,99 kn (Foto: Reserved)

2. Kožni sako

I ove jeseni u modnim kombinacijama bit će mjesta za vašu "bajkersku" kožnu jaknu, međutim, kada je u pitanju koža još jedan koadm bit će jako popularan. Radi se o kožnom sakou u kojem sigurno nećete proći nezamijećeno.

Uterqüe kožni sako, 2490 kn Uterqüe kožni sako, 2490 kn (Foto: Uterqüe)

Ovu jesen nosit će se duge suknje Od 87 kn: 10 modela suknje koja će biti jesenski hit, a možete je nositi već sada

Tenisice brenda Hogl Stigli su novi modeli: 20 tenisica koje će se nositi ove jeseni

3. Plisirana suknja

Plisirane suknje imaju svoje mjesto u garderobi tijekom cijele godine, a ništa se neće promijeniti ni u nadolazećem razdoblju. Plisirane suknje odličan su izbor za sve prilike, a u ponudi su modeli izrađeni od raznih materijala, s različitim uzorcima. I sve prolazi.

Mango plisirana suknja, 249,90 kn Mango plisirana suknja, 249,90 kn (Foto: Mango)

4. Hlače širokih nogavica

Hlače širokih nogavica bit će popularan model koji u vašim kombinacijama, barem povremeno, može zamijeniti omiljene traperice.

Topshop hlače širokih nogavica, 89 funti (720,55 kn) Topshop hlače širokih nogavica, 89 funti (720,55 kn) (Foto: Topshop)

5. Pletivo od kašmira

Nosili suknju, traperice ili hlače, uz svaki od tih komada dobro će izgledati pletivo, a za ovu jesen, ako ste u prilici, priuštite si komad od kašmira u nježnim, pastelnim bojama. Radi se o komadu uz koji će svaka kombinacija izgledati skupo i profinjeno.

H&M pletivo od kašmira, 69,99 eura (516,13 kn) H&M pletivo od kašmira, 69,99 eura (516,13 kn) (Foto: H&M)

6. Kombinezon

Kraj ljeta ne znači i kraj kombinezona. Za jesen birajte kombinezone koji u utility stilu odnosno one koji podjećaju na radnička odijela.

Massimo Dutti, 749 kn Massimo Dutti, 749 kn (Foto: Massimo Dutti)

7. Midi haljina s uzorkom

Midi haljine s uzorkom nosit će se i u nadolazećoj sezoni. Jesenski tonovi bit će nešto tamniji, a kda je u pitanju uzorak sve dolazi u obzir. Mnoge žene vole ove haljine jer ih spašavaju u trenucima kada ne znaju što odjenuti.

Stradivarius midi haljina s uzorkom, 199,90 kn Stradivarius midi haljina s uzorkom, 199,90 kn (Foto: Stradivarius)  

8. Lepršave bluze

Lepršave i romantične bluze koje će se nositi ovu jesen savršeno će se slagati sa svim komadima iz vaše jesenske garderobe, a svakoj kombinaciji dat će dozu romantike. Ponuda modela u trgovinama već je sada široka.

Zara lepršava bluza, 199,90 kn Zara lepršava bluza, 199,90 kn (Foto: Zara)

9. Opuštene/mamine traperice

Skinny modeli traperica sigurno će i u nadolazećim mjesecima zadržati svoju popularnost, međutim već nekoliko sezona svoje mjesto u garderobama imaju i opušteni modeli traperica, a tako će biti i ove jeseni. Ako ste ljubiteljica vrećastih, širokih modela i takozvanih traperica za mame, osim što ćete se osjećati udobno, bit ćete i u trendu.

Pull & Bear mamine traperice, 199,90 kn Pull & Bear mamine traperice, 199,90 kn (Foto: Pull & Bear)

10. Čizme do koljena

Kada su u pitanji čizme, moto pri odabiru neka vam bude što jednostavnije to bolje. Da izgledate lijepo i budete u trendu ovoljne će vam biti najjednostavnije čizme do koljena koje mogu biti na petu ili ravne, a koje će se odlično slagati s vašim suknjama, haljinama i hlačama.

Twin set čizme do koljena (karla.hr), 1495 kn Twin set čizme do koljena (karla.hr), 1495 kn (Foto: Karla.hr)

11. Salonke

Salonke su još jedan komad koji uvijek ima zasluženo mjesto u modnim kombinacijama, a sami odaberite želite li model s višom ili nižom petom.

Deichmann salonke, 299 kn Deichmann salonke, 299 kn (Foto: deichmann.com)

12. Tenisice

Tenisice su postale toliko popularne da su dio modnih kombinacija u nekad davno nezamislivim situacijama. Ipak, mnogima su tenisice omiljen dio ležernih kombinacija, a tako će biti i ovu jesene. Među popularnim modelima bit će šarene tenisice s podebljanim đonom.

Nike tenisice, 929 kn (buzzsneakers.com Nike tenisice, 929 kn (buzzsneakers.com (Foto: buzzsneakers.com)

Pogledajte i haljine koje će "svi" nositi ove jeseni i na hrvatskim ulicama:

Haljine koje će "svi" nositi ove jeseni i na hrvatskim ulicama Najveći jesenski trend: crne haljine sa cvjetnim uzorkom Najveći jesenski trend: crne haljine sa cvjetnim uzorkom - 1 Najveći jesenski trend: crne haljine sa cvjetnim uzorkom - 5 +7 Najveći jesenski trend: crne haljine sa cvjetnim uzorkom - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju