Do dolaska jeseni ostalo je 12 dana, a ovom divnom godišnjem dobu veselimo se i zbog nove modne sezone. Tenisice su zasigurno jedan od traženijih jesenskih modnih artikala, a kako bismo vam olakšali potragu za pravim parom, pronašli smo 12 modela koji vizualno izdužuju noge.

Galerija Street style kombinacija s tenisicama na platformu i kožnatim hlačama Tenisice iz trgovina u kojima noge izgledaju duže - 8 Tenisice iz trgovina u kojima noge izgledaju duže - 3 +9 Pull&Bear, 249,90 kn  

Tenisice na platformu i u nadolazećoj modnoj sezoni bit će popularan komad. Model tenisica s debljim đonom mnoge djevojke i žene vole nositi jer tenisice s tim "dodatkom" izgledaju finije, zbog čega se lako mogu kombinirati uz suknje, haljine pa i finije modele hlača. Također, u tenisicama na platformu noge će izgledati duže, pa i vitkije.

Tenisice su zasigurno jedan od traženijih jesenskih modnih artikala, a kako bismo vam olakšali potragu za pravim parom, pronašli smo 12 modela koji vizualno izdužuju noge



U ponudi novih modela tenisica za jesen prevladavaju crne i tenisice u boji, a pronašli smo i klasične bijele kojima se neke pripadnice nježnijeg spola, unatoč trendovima, uvijek vole vratiti.

U fotogaleriji razgledajte 12 novih tenisica na platformu cjenovnog ranga od 179 do 990 kuna, koje će ove jeseni sigurno biti vrlo tražene.

Tenisice iz trgovina u kojima noge izgledaju duže - 6 Bershka, 179,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju