Slaviti rođendan na isti dan dok čitav kršćanski svijet dočekuje Božić i okuplja se sa svojim najdražima posebno je iskustvo, iako se često osobe rođene na taj dan u šali znaju požaliti da dobivaju samo jedan poklon umjesto dva.

No to je ujedno i karakteristika jaraca rođenih 24. prosinca – vole analizirati sve oko sebe, ponekad komentirati s dozom ironije, no uvijek u svemu ostaju vjerni sebi i svojim vjerovanjima.

Kada bi se mogli opisati u svega nekoliko riječi, to bi bile odgovornost, privrženost, posvećenost detaljima i građenje sigurnog okruženja za one koje vole.

Riječ je o donekle osjetljivijim osobama, no koje su ujedno visoko motivirane i odlučne u svemu što si zacrtaju. Čini se da uvijek pronalaze savršenu ravnotežu između tih dviju stavki, a u interakciji s njima uvijek imamo dojam da unatoč velikim planovima čvrsto stoje s obje noge na zemlji.

Iako se čini da su uvijek kao rođeni vođe usmjereni samo rezultatima, svatko tko ih barem malo bolje upozna shvatit će da im je iznimno stalo i do drugih ljudi, kojima svesrdno pomažu na njihovu putu, dok istodobno ne gube usredotočenost sa svojega.

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega Čarobna svjetiljka Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 2 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 11 +9 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 9

No najbolje se osjećaju kada mogu barem sat-dva provesti sami u šetnji prirodom ili uz dobru knjigu ponovno otkrivajući same sebe. Intuitivno znaju kada je vrijeme da se primire i posvete samo sebi kako bi napunili baterije za nove uspjehe.

Kada je riječ o ljubavi, ona je u životu jaraca rođenih na Badnjak iznimno važna, i to partnerska, prijateljska i obiteljska ljubav. Privlače ih ljudi koji su nježni i u koje mogu imati povjerenje, i nikada ne jure naglo u ljubavnu vezu. Svjesni su partnerovih mana i vrlina, a kada ih sve prihvate, mogu biti vjerni čitavog života. Jednom kada nađu srodnu dušu, daju čitavog sebe u odnos, a jednako očekuju i od druge strane.

Kroz život se vode motom: "Iskoristit ću sve prilike koje mi se pružaju", a jednom kada dosegnu ono što su željeli, pazeći pritom i na dobrobit drugih, postaju neiscrpan izvor inspiracije.

Imate li u svojem okruženju nekoga rođenog na ovaj dan, pravi ste sretnik jer je riječ o osobama koje se smatraju pravim endemima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju