Objašnjavajući zašto je pokrenula brend Saie, Laney Crowell je objasnila da je htjela stvoriti brend svjestan planeta koji dijelimo, koji će nuditi održive proizvode.

Ono što joj je definitivno pošlo za rukom je zainteresirati zaljubljenice u beauty svijet za svoju priču i proizvode koje nudi, a koji se često nalaze na popisima besteselera.

Među popularnim proizvodima na mnogim stranicama je i Saie Glowy Super Gel Starglow.

U opisu proizvoda navodi se da izaziva uzdahe i beskrajnu zavist drugih jer je zaslužan za najblistavije jagodice. Posebno je zanimljiv za period pred nama kada mnoge žene žele što više sjaja na svom licu.

Saie Glowy Super Gel Starglow Saie Glowy Super Gel Starglow (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Formuliran sa 75 posto, vode ovaj multifunkcionalni gel se topi na koži i u trenu joj osigurava blistavi sjaj. Zahvaljujući papaji i vitaminu C, proizvod štiti, revitalizira i posvjetljuje kožu, a dolazi u dvije laskave nijanse.

Prva je Starglow, sanjiva nijansa koja licu daje sjaj boje šampanjca, a druga je Sunglow, sunce u bočici.

Saie Glowy Super Gel Starglow dolazi u dvije nijanse Saie Glowy Super Gel Starglow dolazi u dvije nijanse (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Proizvod se može nositi ispod make-upa, u kombinaciji s kremom ili iznad podloge za maksimalni učinkak.

Može se, naravno, koristiti i bez make-upa, a osim na lice možete ga nanijeti na prsa, ključne kosti, ramena, noge... Cijena proizvoda je 24,80 eura, a od žena koje su ga isprobale uglavnom dobiva čiste petice i pozitivne komentare.

Njihovi oduševljeni komentari u nastavku možda vam pomognu prilikom odluke o kupovini.

Sjaj je jednostavno savršen! Koristim ovaj proizvod svakodnevno!

Jednako je odličan kad se koristi sam i kada se pomiješa s puderom.

Ovo je bez imalo sumnje moj novi najdraži proizvod.

Ovo je jedan od najboljih proizvoda koje sam probala u životu! Savršen je!

Kreme i serumi s moćnim sastojkom koji djeluje 11 puta brže od retinola Medik8 Crystal Retinal 1, 56 eura Miss Alice Retina Level Up krema s retinalom, 14,20 do 36,90 eura Avène HYALURON ACTIV B3 multi intenzivna noćna krema, 46,25 eura +4 Skintegra Retiron 0.05, 22 eura

Jeste ga već probali? Puder stvoren za ljeto koji koži daje predivan sjaj, a bočica se proda svake dvije minute Gigi Hadid nanosi Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter +1 Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju