7. i 8. svibnja ponovno se okupljamo u Muzeju suvremene umjetnosti od 11 do 19 h gdje će se kroz dvodnevni kreativni sajam predstaviti 35 domaćih dizajnera, umjetnika i kreativaca.

Na proljetnom izdanju HUSH HUSH marketa stavljamo naglasak na modu i modne dodatke. Ukoliko već niste obavili svoj proljetni shoping ovaj šarmantni sajam je pravo mjesto za vas!

Moći ćete obnoviti svoju garderobu, izabrati novu torbu ili okititi se posebnim komadom nakita iz novih kolekcija domaćih brendova uz promotivne popuste. Uz vas će biti i dizajneri koji će vam rado pomoći u odabiru.

Trend Slow fashiona sve je izraženiji u svijetu pa i kod nas. Veseli nas što sve više malih brendova živi Slow fashion i proizvode male serije proizvoda visoke kvalitete od održivih materijala. Tako modni brend Filia kroz svoje komade izrađene od ručno tkanog lana kojeg sami proizvode vješto spaja detalje narodnog ornamenta sa suvremenim trendovima kako bi zadovoljili potrebe suvremene žene, dok nas Levin Coco oduševljava svojim maštovitim suvremenim i veselim printevima, a pamučna tkanina na koju ručno nanose boju je isključivo europske proizvodnje. Važno je i educirati publiku o načinu na koji pristupamo i brinemo se o odjeći i modnim dodacima koje kupujemo. Da ne morate uvijek kupiti novo uvjerit će vas Marija Borovičkić, povjesničarka umjetnosti koja će vam ruksake njenog brenda sh.es.na kupljene prije nekoliko godina rado obnoviti!

Na proljetnom HUSH HUSH marketu veselimo se predstaviti brendove koji su po prvi put s nama, poput dizajnera nakita: Ayelen, Silver Path Jewellery, Amaranthine,Laridae, dizajnera odjeće Eloo, Filia, One by MarLu, dizajnera torbi Simone design i Iva Kuzmanović atelier.

Muške modne detalje predstavit će Brando koji stiže iz Splita, Iffka piffka nam donosi novu kolekciju keramike „Šumska“, a naše najmlađe oduševit će Lea Vavra sa svojim igračkama.

Naši vjerni izlagači su opet tu - The All, Torba, KerefekeLa Borša, Štambuk dizajn, Marmelo, Green Sunday, sh.es.na, Vitrum in fabula, Bradonja i plava, OvoNijeNakit / notAjewelry, My My Concept, Skin machine, Frajerica HJ, Tanja dela nešto, Mustra, Di dizajn, Broonca, Morana Krklec.

Slika nije dostupna Mustra: Duhoviti motivi koji izgledaju jednako dobro na majicama i na zidovima

Slika nije dostupna Japa design: Tako zgodne šalice brenda kojem je mama Ana ime dala po svom ocu

Rezervirajte ovaj vikend za HUSH HUSH market i u ugodnoj atmosferi Muzeja suvremene umjetnosti podržite originalne ideje i ručnu proizvodnju te si podarite drugačije iskustvo kupnje! - poručile su organizatorice Petra Lasić i Zdravka Radić ,vlasnice brendova LP design i Zizou.

Više informacija o HUSH HUSH marketu i brendovima koje ćete imati priliku vidjeti potražite na društvenim mrežama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju