Slatke šalice uvijek privlače pažnju. Kako se mijenja sezona, tako se mijenja i kuhinjska polica na kojoj obično stoji nekoliko šarenih šalica koja se uopće ne uklapaju s ostatkom kuhinjskog posuđa, ali su srcu posebno drage.

Galerija Šalica sa stalkom za mobitel Šalica sa stalkom za mobitel Šalica sa stalkom za mobitel +3 AliExpress, 5,24 eura

Internetske trgovine prepune su primjeraka koji bi dragim ljudima mogli izmamiti osmijeh na lice, jer su šalice, između ostalog, i jedan od najdražih poklona za razne prigode. S dobrom šalicom nikako ne možete pogriješiti, posebno ako dolazi s poklopcem i držačem za mobitel.

Jedan takav primjerak skriva se na stranicama AliExpressa i oduševljava već na prvi pogled. Keramička šalica dolazi u ružičastoj boji, a krasi ju print na simpatičnu svinju. Ispod printa piše Queen, a u šalicu stane 400 ml tekućine.

Šalica sa stalkom za mobitel AliExpress, 5,24 eura (Foto: AliExpress)

Šalica je sama po sebi vrlo efektna, ali njezin glavni adut je poklopac koji ima dvostruku namjenu. Osim što omiljeno piće dulje drži toplim, on zapravo služi kao stalak za mobitel.

Posebno zakrivljena keramika imitira uši malene svinje, a osim ušiju, na poklopac je zalijepljena i njuška koja dodatno osigurava potporu za mobilni uređaj.

Šalica sa stalkom za mobitel AliExpress, 5,24 eura (Foto: AliExpress)

Ako neka tinejdžerica iz vaše obitelji uskoro slavi rođendan, ovo je jedan od poklona koji će je zasigurno izuti iz cipela. Čak su i recenzije proizvoda vrlo pohvalne, a zadovoljni korisnici ističu da su omjer cijene i kvalitete odlični.

Stalak je stabilan, u šalicu stane velika količina toplog napitka, može se prati u perilici posuđa, a cijena je 5,24 eura. Ako vam se vidjela, možete je pronaći na stranicama AliExpressa

Šalica sa stalkom za mobitel AliExpress, 5,24 eura (Foto: AliExpress)

U obliku tulipana: Jako zgodna šalica s tanjurićem oduševit će ljubiteljice popularnog cvijeta Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 5 Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 6 Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 4 +2 Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 3

Tako dobra tegla s AliExpressa u kojoj cvijeće izgleda poput frizure Vaza s AliExpressa u obliku glave Vaza s AliExpressa u obliku glave Vaza s AliExpressa u obliku glave +5 Vaza s AliExpressa u obliku glave

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju