Vaze i razne tegle u koje sami možemo posaditi biljke originalan su poklon koji će razveseliti svaku zaljubljenicu u cvijeće.

Galerija Vaza s AliExpressa u obliku glave Vaza s AliExpressa u obliku glave Vaza s AliExpressa u obliku glave +5 AliExpress, 4 eura

Ako tražite poklon za dragu osobu ili sami sebe želite počastiti nekom efektnom stvarčicom, imamo baš dobru ideju. 

U posljednje vrijeme vrlo su popularne glinene vaze u obliku ženskih glava u koje sami možemo posaditi najdraže biljke.

Na AliExpressu smo pronašli najzanimljivije vaze dosad. Malo umjetničko djelo, odnosno skulptura ženskog lica kojoj sami pravite frizuru izmamit će vam osmijeh svaki put kad prođete pokraj nje.

Tako efektne i slatke vaze lako će se uklopiti u svaki interijer. Ručno su izrađene od visokokvalitetne smole, čvrste su i dugotrajne, a posebne su po dražesnom izrazu lica žene kojoj vi sami birate frizuru.

Vaza s AliExpressa u obliku glave AliExpress, 4 eura (Foto: AliExpress)

Još nam traje zima i priroda je uspavana, što ne znači da dom ne možemo urediti nekom zahvalnom biljkom. U vazu možete staviti svoju najdražu biljku, a penjačice i sukulenti brojnim su korisnicima prvi izbor jer baš podsjećaju na kosu. 

Kako ističu na stranici, šupljina unutar vaze dovoljno je duboka i za zemlju i za cvijet, a na dnu se nalaze rupice koje će osigurati pravilnu cirkulaciju vode i zraka kako bi biljka koju posadite mogla zdravo rasti.

Vaza s AliExpressa u obliku glave AliExpress, 4 eura (Foto: AliExpress)

Efektnoj vazi uvijek možete dodati malo svoga karaktera. Stavite joj rajf, kopču ili mašnu, a po glini možete i slikati pa joj, primjerice, možete dodati malo sjenila i stvoriti unikatni predmet koji će privlačiti pažnju. 

Zadovoljni korisnici podijelili su baš dobre komentare, a proizvod je dobio same petice. 

Kvaliteta je izvrsna. Veličina je također taman. Stavila sam sukulent i odlično izgleda. Mislim da je ova vaza pronašla svoje mjesto za zauvijek. Stavila sam je na policu u dnevnom boravku, napisala je jedna zadovoljna korisnica. 

10 primjera kako vaza s cvijećem može uljepšati dom Vaza s cvijećem Vaza s cvijećem Vaza s cvijećem +7 Vaza s cvijećem

Cijena je super, a proizvod odličan. Svima bih preporučila, napisala je još jedna zadovoljna korisnica. 

Ovu super vazu možete pronaći na AliExpressu, a za jednu treba izdvojiti 4 eura, odnosno oko 30 kuna. 

Vaza s AliExpressa u obliku glave - 2 Vaza s AliExpressa u obliku glave - 2 (Foto: AliExpress)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju