Bundeva je ponovno dočekala svoju sezonu. Osim što je ukusna u slatkim i slanim specijalitetima, tako se dobro uklapa i u uređenje interijera, a posebno u kuhinju jer kuhinjski pribor s tim motivom izgleda baš šarmantno.

Galerija Bundeva šalica Šalica u obliku bundeve s AliExpressa - 3 Šalica u obliku bundeve s AliExpressa - 4 +1 Šalica u obliku bundeve s AliExpressa

Internetske trgovine već su prepune primjeraka u kojima je debeljuškasta bundeva glavna zvijezda, a jedna nas je jesenska zdjela s AliExpressa posebno oduševila. Šalice i zdjele su odličan poklon za dragu osobu, ali i dar samoj sebi, posebno ako ste jedna od onih osoba kojoj se interijer mijenja s obzirom na godišnje doba.

Zdjela koja je ukrala našu pozornost doista je neodoljiva. Izrađena je od keramike, može se prati u perilici posuđa, odlične je veličine za sve tople, juhe, a čak i za veliku dozu zobenih pahuljica, koje su mnogima omiljeni izbor za doručak.

Šalica u obliku bundeve s AliExpressa Šalica u obliku bundeve s AliExpressa (Foto: AliExpress)

Njezina posebnost leži u dizajnu, a mnoge je oduševila jer dolazi s poklopcem koji piće i hranu još dulje drži toplima. Ipak, najslađi je dio zdjele keramička žlica koja je smještena na tako simpatičan stalak. Pričvršćena je minijaturna ruka koja drži žlicu i baš zbog toga ovaj primjerak izgleda posebno slatko.

Šalica u obliku bundeve s AliExpressa - 4 Šalica u obliku bundeve s AliExpressa - 4 (Foto: AliExpress)

Osim bundeve koja će se tako dobro uklopiti u jesensko uređenje doma, proizvođač je u ponudu stavio i mini zdjele u obliku avokada i rajčice. Na svakoj je otisnuo ime voća odnosno povrća, što ih čini dodatno dražesnima.

Ako vam se svidjela ova jesenska zdjelica sa žlicom, možete je naručiti s AliExpressa, a za jedan primjerak s poklopcem i žlicom treba odvojiti 17,45 eura. Dostava je trenutačno besplatna.

Šalica u obliku bundeve s AliExpressa Šalica u obliku bundeve s AliExpressa (Foto: AliExpress)

Praščić šalica ne samo da je preslatka nego ima i poklopac s posebnom funkcijom Šalica sa stalkom za mobitel Šalica sa stalkom za mobitel Šalica sa stalkom za mobitel +3 Šalica sa stalkom za mobitel

Božićna šalica s poklopcem u obliku kapice koju želimo u svojoj kolekciji Božićne šalice s poklopcem u obliku kapice Božićne šalice s poklopcem u obliku kapice Božićne šalice s poklopcem u obliku kapice +4 Božićne šalice s poklopcem u obliku kapice

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju