Uživanje s prijateljicama uz kavu, svojevrsna je terapija koja nam je potrebna za normalno funkcioniranje organizma.

Galerija Šalica u obliku kaktusa Šalica u obliku kaktusa s Aliexpressa Šalica u obliku kaktusa s Aliexpressa +1 9, 21 EUR

Najdraža šalica, topli napitak i kvalitetan razgovor recept je za punjenje baterija. Upravo je zato šalica jedan od najsimpatičnijih poklona koje možete nekome pokloniti. Šalica je puno više od svoje svrhe, jer obično čuva i slatke uspomene koje ispunjavaju naš život i čine ga ljepšim.

Ako u svom životu imate ljubiteljicu kaktusa, ili ste i vi jedna od njih, imamo odličnu ideju za poklon koji bi zaljubljenicama u bodljikavu biljku mogao staviti osmijeh na lice.

Na AliExpressu, poznatoj internetskoj trgovini, koju bismo mogli opisati kao carstvo ideja i mogućnosti, pronašli smo tako simpatične šalice u obliku kaktusa s kojima je uživanje u omiljenom piću zagarantirano.

Šalica u obliku kaktusa s Aliexpressa 9, 21 EUR (Foto: AliExpress)

Izrađene su od keramike, dolaze u zelenoj i bijeloj boji, a kapacitet im je čak 400 ml, što je odlična opcija za duge kave u kojima uživamo opušteno i bez žurbe. Možete ih prati u perilici posuđa, a na web shopu su dobile same petice.

Šalica u obliku kaktusa s Aliexpressa 9, 21 EUR (Foto: AliExpress)

Zadovoljni korisnici kažu da izgledaju identično kao na fotografijama, da je boja kvalitetna i da su savršeni primjerak za nadopunjavanje kolekcije šalica u kuhinji.

Osim za kavu i druge napitke, neki predlažu da ova efektna šalica može poslužiti kao vaza za kaktus i tako podići svaki prostor.

U obliku tulipana: Jako zgodna šalica s tanjurićem oduševit će ljubiteljice popularnog cvijeta Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 5 Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 6 Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 4 +2 Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 3

Ako vam se svidjela ova simpatična šalica, možete je pronaći na stranicama AliExpressa, a za jedan primjerak treba izdvojiti 9,31 EUR.

Šalica u obliku kaktusa s Aliexpressa 9, 21 EUR (Foto: AliExpress)

Zgodna šalica u obliku torbe oduševit će ljubiteljice mode Šalica u obliku torbe s AliExpressa Šalica u obliku torbe s AliExpressa Šalica u obliku torbe s AliExpressa +1 Šalica u obliku torbe s AliExpressa

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju