Salma Hayek i njezin suprug Francois-Henri Pinault bili su gosti na reviji španjolske modne kuće Balenciaga u sklopu Tjedna mode u Parizu. Bračni par fotografiran je po odlasku s revije, a Salma je pozornost privukla svojim crnim outfitom, vrlo minimalističkim u usporedbi s kombinacijama kakve glumica inače voli nositi.

Galerija Salma Hayek na reviji modne kuće Balenciaga na Tjednu mode u Parizu - 2 Salma Hayek na reviji modne kuće Balenciaga na Tjednu mode u Parizu - 1 Salma Hayek na reviji modne kuće Balenciaga na Tjednu mode u Parizu - 3 +7 Revija modne kuće Balenciaga na Tjednu mode u Parizu

Za reviju luksuzne modne kuće Balenciaga Salma Hayek odabrala je crnu kombinaciju, koja je bila pun pogodak. Slavna glumica inače voli nositi boje, uzorke, svjetlucavo i upečatljivo, ali za reviju na Tjednu mode u Parizu odlučila se za minimalizam.

Salma Hayek: Haljina u kojoj bi se svaka gošća na vjenčanju osjećala divno Salma Hayek na vjenčanju Charlotte Fournet i Pierra Pozza u Veneciji - 6 Salma Hayek na vjenčanju Charlotte Fournet i Pierra Pozza u Veneciji - 2 Salma Hayek na vjenčanju Charlotte Fournet i Pierra Pozza u Veneciji - 4 +5 Salma Hayek na vjenčanju Charlotte Fournet i Pierra Pozza u Veneciji - 1

Salma Hayek u cvjetnoj maksi haljini i natikačama s platformom - 6 Salma Hayek: Maksi haljina uz koju bolje pristaju natikače s platformom nego ravni modeli

Outfit je složila od crnih hlača širih nogavica i uske majice koja je naglasila glumičin dekolte. Oko struka nosila je dodatak nalik širokom kožnatom remenu. Za prohladnu parišku noć Salma se utoplila u dugačkom crnom teddy kaputu, a stajling je upotpunila malom torbicom, također u crnoj boji, te ženstvenim crnim salonkama na špic.

Salma Hayek na reviji modne kuće Balenciaga na Tjednu mode u Parizu - 3 Salma Hayek na reviji modne kuće Balenciaga na Tjednu mode u Parizu (Foto: Profimedia)

Revija modne kuće Balenciaga na Tjednu mode u Parizu - 1 Revija modne kuće Balenciaga na Tjednu mode u Parizu (Foto: Profimedia)

Revija modne kuće Balenciaga na Tjednu mode u Parizu - 2 Revija modne kuće Balenciaga na Tjednu mode u Parizu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju