Vjenčanje na koje je s obitelji došla u Veneciju, Salma Hayek iskoristila je za odmor u povijesnom talijanskom gradu. Glumica je sa suprugom Francoisom-Henrijem Pinaultom i njihovom kćeri Valentinom Palomom viđena u šetnji Venecijom u upečatljivoj odjevnoj kombinaciji.

Galerija Salma Hayek u cvjetnoj maksi haljini i natikačama s platformom - 6 Salma Hayek u cvjetnoj maksi haljini i natikačama s platformom - 4 Salma Hayek u cvjetnoj maksi haljini i natikačama s platformom - 3 +2 Salma Hayek nosi maksi haljinu cvjetnog uzorka ukrašenu volanima  

Nakon vjenčanja suprugove nećakinje, Charlotte Fournet, Salma Hayek ostala je u Veneciji gdje uživa u odmoru. Lijepi sunčani dan slavna glumica iskoristila je za šetnju gradom na vodi u društvu supruga, modnog mogula Francoisa-Henrija Pinaulta i njihove kćeri Valentine Palome.

Salma Hayek u cvjetnoj maksi haljini i natikačama s platformom - 1 Salma Hayek u Veneciji sa suprugom Francoisom-Henrijem Pinaultom i kćeri Valentinom Palomom (Foto: Profimedia)

Ljubiteljica glamuroznih odjevnih kombinacija i u privatno vrijeme, Salma Hayek i ovoga se puta potrudila ostaviti dojam. Nosila je lepšravu maksi haljinu cvjetnog uzorka ukrašenu volanima i zatvorenu do grla. Haljina ima vezanje oko vrata, visoku kragnu u obliku volana te lepršave rukave dužine do ispod lakta koji su na rubu također ukrašeni volanom. Haljina je bijela sa šarenim cvjetnim uzorkom, a Salma ju je kombinirala uz bijele sandale s dva debela remena i kopčama te debelom platformom i petom.

Salma Hayek: Haljina u kojoj bi se svaka gošća na vjenčanju osjećala divno Salma Hayek na vjenčanju Charlotte Fournet i Pierra Pozza u Veneciji - 6 Salma Hayek na vjenčanju Charlotte Fournet i Pierra Pozza u Veneciji - 2 Salma Hayek na vjenčanju Charlotte Fournet i Pierra Pozza u Veneciji - 4 +5 Salma Hayek na vjenčanju Charlotte Fournet i Pierra Pozza u Veneciji - 1

Salma Hayek u svjetlucavoj dugoj haljinia - 2 Salma Hayek: Je li dramatični detalj pokvario glamuroznu haljinu slavne glumice?

Od modnih dodataka izabrala je ručnu torbicu modne kuće Gucci, model Bamboo 1947 u bijeloj boji s efektnom ručkom od bambusa, koju je nosila i na vjenčanju suprugove nećakinje. Salma je na ramenu imala i veliku crnu torbu, a stajling za šetnju Venecijom zaokružila je efektnim sunčanim naočala s debljim bijelim okvirom.

Salma Hayek u cvjetnoj maksi haljini i natikačama s platformom - 4 Salma Hayek u cvjetnoj maksi haljini i natikačama s platformom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju