Salma Hayek uvijek plijeni pažnju svojim modnim odabirima. Za crveni tepih obično bira pripijene haljine koje naglašavaju njezine ženstvene adute.

Galerija Salma Hayek u Gucciju na Zlatnim globusima 2023. godine - 3 Salma Hayek u Gucciju na Zlatnim globusima 2023. godine - 4 Salma Hayek u Gucciju na Zlatnim globusima 2023. godine - 1 +1 Salma Hayek u Gucciju na Zlatnim globusima 2023. godine - 5

Tako je bilo i na crvenom tepihu uoči 80. dodjele filmskih i televizijskih nagrada Zlatni globus koja je održana u hotelu Beverly Hilton u Los Angelesu, na kojima se pojavila u ulozi prezenterice.


Salma Hayek i ovoga je puta povjerenje poklonila Gucciju te je nosila haljinu napravljenu po mjeri te luksuzne talijanske modne kuće.

Salma Hayek u Gucciju na Zlatnim globusima 2023. godine - 4 Salma Hayek u goloj haljini na Zlatnim globusima (Foto: Profimedia)

Točnije, odabrala je korzet-haljinu naglašenog dekoltea u boji kože koja je istaknula njezinu figuru u obliku pješčanog sata i u kojoj je zaustavila promet na crvenom tepihu.

Uistinu, sve su oči i objektivi fotoaparata bili upereni u Salmino izdanje ukrašeno kristalima i resicama, koje je meksička glumica sparila sa sandalama otvorenih prstiju i s visokom potpeticama.

10 najljepših haljina na crvenom tepihu Zlatnih globusa Raskošne haljine plijenile su pažnju na crvenom tepihu Zlatnih Globusa Margot Robbie u Chanelu Michelle Williams u Gucciju +7 Ana de Armas u Louisu Vuittonu

10 najgorih modnih izdanja s 80. dodjele Zlatnih globusa Glumica Ana Gasteyer Voditeljica Naz Perez Glumica Britt Lower +10 Komičarka Megan Stalter

Blještavo izdanje nadopunila je s nekoliko komada upečatljivog nakita francuske modne kuće Maison Boucheron koji su na savršen način zaokružili ovu modnu priču.

Salma Hayek u Gucciju na Zlatnim globusima 2023. godine - 2 Guccijeva korzet-haljina napravljena je po mjeri (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju