Salma Hayek Pinault gostovala je u legendarnom televizijskom showu Grahama Nortona u kojem je promovirala svoj novi film "Čarobni Mike: Posljednji ples". Kod Grahama je uvijek više gostiju odjednom i dobra zabava je zagarantirana, a uz Salmu, gostovali su i Shania Twain, Julianne Moore, Lizzo, Johannes Radebe i Tom Grennan.

Galerija Salma Hayek u brutalnim platformama Bottega Veneta i 'pijanom' blejzeru Vivienne Westwood - 7 Salma Hayek u brutalnim platformama Bottega Veneta i 'pijanom' blejzeru Vivienne Westwood - 8 Salma Hayek u brutalnim platformama Bottega Veneta i 'pijanom' blejzeru Vivienne Westwood - 4 +7 Salma Hayek nosi platforme od 17 cm modne kuće Bottega Veneta

Za snimanje u BBC-jevom studiju u Londonu Salma Hayek Pinault odabrala je možda i najviše platforme u kojima smo je ikada vidjeli. Nosila je zlatne cipele s debelom potpeticom od 17 centimetara i platformom od šest centimetara luksuzne talijanske modne kuće Bottega Veneta.

Salma Hayek u brutalnim platformama Bottega Veneta i 'pijanom' blejzeru Vivienne Westwood - 6 Salma Hayek, Shania Twain, Julianne Moore i Johannes Radebe na snimanju showa Grahama Nortona (Foto: Profimedia)

Atraktivnu glumicu navikli smo vidjeti u zaista vrtoglavim štiklama, ali ovolikim neboderkama teško je ne čuditi se. U dizajnu Salminih cipela s efektom krokodilske kože ističe se i remen malo ispod gležnja s velikom kopčom. Cipele se cijele doimaju predimenzionirano, a kako je hodati u njima možemo samo zamisliti.

Salma Hayek nosi platforme od 17 cm modne kuće Bottega Veneta Salma Hayek nosi platforme od 17 cm modne kuće Bottega Veneta (Foto: www.bottegaveneta.com)

"Žao mi haljine": Modni gaf Salme Hayek koji su asistenti mogli spriječiti Salma Hayek na dodjeli nagrada magazina GQ Salma Hayek na ulasku u hotel Mandarin Oriental Salma Hayek u haljini Vivienne Westwood +1 Salma Hayek na dodjeli nagrada magazina GQ

Gornji dio stajlinga Hayek je složila od tamnoplavog kostima s potpisom modne kuće Vivienne Westwood iz kolekcije proljeće/ljeto 2023. U efektnom dizajnu ističe se asimetrični kroj, kako blejzera tako i suknje, a zanimljivi su i nazivi tih komada.

Model blejzera zove se Drunken (pijani) te ima zgodne nabore i neravno kopčanje dok je "pantera" (panther) suknja pencil kroja također nabrana, s visokim prorezom na sredini.

Salma Hayek u brutalnim platformama Bottega Veneta i 'pijanom' blejzeru Vivienne Westwood - 8 Salma Hayek u brutalnim platformama Bottega Veneta i 'pijanom' blejzeru Vivienne Westwood (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju