Salma Hayek sa suprugom Francoisom-Henrijem Pinaultom i njihovom kćeri Valentinom Palomom bila je gošća na vjenčanju suprugove nećakinje, Charlotte Fournet, i njezina izabranika Pierrea Pozza. Glamurozno vjenčanje održalo se u Veneciji u crkvi San Pantalon.

Galerija Salma Hayek na vjenčanju Charlotte Fournet i Pierra Pozza u Veneciji - 6 Salma Hayek na vjenčanju Charlotte Fournet i Pierra Pozza u Veneciji - 2 Salma Hayek na vjenčanju Charlotte Fournet i Pierra Pozza u Veneciji - 4 +5 Salma Hayek nosi sandale modne kuće Gucci

Za vjenčanje Salma Hayek izabrala je haljinu koja glumici savršeno pristaje, a riječ je u modelu midi dužine nježne mint zelene boje. Haljina je lepršava s rukavima dužine do lakta, dok je donji dio dvoslojni s volanima. Haljina ima široki pojas, koji dodatno naglašava struk, ali i dekolte. Prelijepu laganu haljinu Salma je upotpunila velikim brošem u obliku bijelog cvijeta koji je nosila na desnoj strani.

Salma Hayek na vjenčanju Charlotte Fournet i Pierra Pozza u Veneciji - 2 Salma Hayek sa suprugom na vjenčanju Charlotte Fournet i Pierrea Pozza u Veneciji (Foto: Profimedia)

Sjajno stilsko izdanje ljepotica je podigla sa smeđim sandalama s tankim remenčićem oko gležnja, visokom blok-potpeticom i prepoznatljivim logom modne kuće Gucci u zlatnoj boji, a kultna talijanska kuća potpisuje i Salminu torbicu, model Bamboo 1947 u bijeloj boji s efektnom ručkom od bambusa.

Salma Hayek u haljini modne kuće Gucci na Met Gali 2019. godine Salma Hayek: Izdanja koja dokazuju da je "najgore odjevena glumica" uvijek ostala svoja

Još decentne elegantne narukvice, prstenje i moderne sunčane naočale i stajling Salme Hayek za vjenčanje bio je spreman i potpuno besprijekoran.

Salma Hayek na vjenčanju Charlotte Fournet i Pierra Pozza u Veneciji - 3 Salma Hayek pozdravila se s mladoženjom Pierreom Pozzom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju