Svjetska premijera filma "Čarobni Mike: Posljednji ples", koji 9. veljače stiže i u hrvatska kina, održana je u Miamiju na Floridi. U tom gradu poznatom po zabavama i nezaboravnim provodima odvija se radnja filma u kojem uz Channinga Tatuma gledamo i Salmu Hayek u ulozi bogatašice Maxandre Mendoze, s kojom Mike pobjegne u London nadajući se posljednjem dobrom provodu.

Galerija Salma Hayek u mrežastoj haljini modne kuće Gucci - 7 Salma Hayek u mrežastoj haljini modne kuće Gucci - 1 Salma Hayek u mrežastoj haljini modne kuće Gucci - 4 +5 Salma Hayek u mrežastoj haljini modne kuće Gucci

Maxandra Mikeu daje ponudu koju on ne može odbiti, uz pokoju skrivenu namjeru, a kada Mike otkrije njezin plan, mora se zapitati mogu li on i novi zgodni plesači, koje će morati dovesti u formu, izvesti nemoguće?

Salma Hayek u mrežastoj haljini modne kuće Gucci - 4 Redatelj Steven Soderbergh, Salma Hayek i Channing Tatum na premijeri filma 'Čarobni Mike: Posljednji ples' (Foto: Guliver image)

Zvuči kao uzbudljiv zaplet filma "Čarobni Mike: Posljednji ples", koji nam ponovno donosi prezgodnog Channinga Tatuma u ulozi čarobnog Mikea. A čarobno je na svjetskog premijeri filma u Miamiju izgledala i Salma Hayek odjevena u izazovnu mrežastu haljinu modne kuće Gucci.

Crna haljina maksi dužine prianja uz tijelo te je ukrašena krupnim cvjetnim vezom, a ispod nje jasno su bili vidljivi crni grudnjak i gaćice.
Bombastično izdanje glumica je upotpunila zlatnim sandalama s platformom i debelom petom te torbicom kivi zelene boje brenda Bottega Veneta.

Glamurozan stajling za premijeru Salma Hayek dodatno je podigla s nekoliko upečatljivih komada nakita.

Salma Hayek u mrežastoj haljini modne kuće Gucci - 2 Salma Hayek u mrežastoj haljini modne kuće Gucci (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju