U naredno vrijeme odlazak u frizerske salone treba izbjegavati, a to nije samo osobna odluka već i odgovornost prema sebi i drugima. No, to ne znači da se moramo zapustiti već možemo sami održavati frizuru – i to nije teško.

Bojite li kosu sami, potrebno je samo na vrijeme nabaviti odgovarajuću boju za kućnu upotrebu. Naravno, veće promjene boje kose ne preporučaju se raditi kod kuće, već to ostavite za dane kada ćemo ponovno moći bezbrižno ići u frizerske salone.

Boju ćete najlakše i najpreciznije nanijeti pomoću čiste četkice za zube ili četkice od maskare

Kod kućnog bojanja kose preporučuje se ostati unutar dvije nijanse svjetlije ili tamnije boje, ili kod iste boje. Imajte na umu da će rezultat bojanja biti negdje između vaše prirodne boje i fotografije na kutiji s bojom za kosu.

Slika nije dostupna "Rukom birani pramenovi": Tehnika bojanja za sve koji ne vole česte odlaske frizeru

Želite li pak samo osvježiti frizuru s nekoliko novih pramenova, i za to postoji jednostavan kućni trik. Boju ćete najlakše i najpreciznije nanijeti pomoću čiste četkice za zube ili četkice od maskare. Na taj način dobit ćete decentne pramenove koji će itekako oživjeti i uljepšati frizuru.

Slika nije dostupna Brzi čudotvorci: Regeneratori za sjajnu i mekanu kosu koji se ne ispiru

Pramenove nemojte raditi gusto, već rjeđe, na mjestima gdje bi sunce padalo na kosu – kod korijena kose na čelu i kod razdjeljka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju