Naši Vatreni žare i pale u Katru, a više su puta komentirali kako su im vjerni navijači najveći vjetar u leđa. Ipak, najveća podrška naših nogometaša su njihove obitelji, a posebno mame koje ih nervozno i s puno ljubavi bodre iz prvog reda tribina.

Galerija Roditelji i sestra Luke Modrića na utakmici Hrvatske i Kanade - 5 Željka Vida Marcelo Brozović s obitelji +1 Luka Modrić potpisuje autobiografiju svojoj mami Radojki 2019. godine

Napraviti zavidnu nogometnu karijeru zaista nije lako, a naši uspješni reprezentativci mahom igraju za velike svjetske klubove i kilometrima su udaljeni od svojih majki. Majkama to teško pada jer svoje sinove rijetko viđaju pa zato koriste svaku priliku da im pruže podršku i pokažu im koliko su ponosne na njih.

Hrvatski nogometaši svaki slobodni trenutak provode sa svojim obiteljima, a neke detalje iz privatnog živa znaju podijeliti i na društvenim mrežama.

Radojka Modrić, mama kapetana Luke obično se skriva od očiju javnosti, a jednu od njezinih rijetkih fotografija fotografi su uspjeli uhvatiti tijekom utakmice Hrvatska – Belgija. Luka Modrić je više puta napomenuo kako mu je obitelj najvažnija na svijetu, a svoju skromnost naslijedio je od mame Radojke.

Luka Modrić i mama Luka Modrić potpisuje autobiografiju svojoj mami Radojki 2019. godine (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Svoju ljubav prema mami ne skriva ni mladi obrambeni igrač Borna Sosa koji je na instagramu podijelio baš dirljivu fotografiju sa svojom mamom. Vesna Sosa najveća je podrška svome sinu. Majka svih majki napisao je Borna ispod fotografije na kojoj pozira s mamom Vesnom.

Ivan Perišić jedno je od najpoznatijih imena hrvatskog nogometa. Iako danas živi lagodnim životom, u javnosti je više puta spomenuo kako njegov život nije bio lagan. Imao je samo 17 godina kad je morao preseliti u Francusku kako bi se mogao pobrinuti za svoju obitelj. S njim su u Francusku otišle i mama Tihana i sestra Anita koje su mu i danas najveća podrška.

Najveći harambaša među našim reprezentativcima, Domagoj Vida, također ne skriva ljubav prema majci. Njegovu mamu Željku upoznali smo na prošlom svjetskom prvenstvu kad je na tribinama držala svog unuka.

Željka Vida Željka Vida (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Lijepu mamu je na Instagramu pokazao i Mateo Kovačić kada je pozirao s roditeljima povodom 50. rođendana mame Ružice. Ispod fotografije je napisao Happy birthday mom. Volim te, a nakon toga su uslijedili komentari kako se vidi na koja je Mateo pokupio taj svoj simpatični pogled.

Tatini najveći navijači: Luka Modrić u zagrljaju svoje djece nakon utakmice s Belgijom Obitelj Luke Modrića na utakmici protiv Belgije - 11 Obitelj Luke Modrića na utakmici protiv Belgije - 6 Obitelj Luke Modrića na utakmici protiv Belgije - 9 +9 Obitelj Luke Modrića na utakmici protiv Belgije

Trenutno najpopularniji hrvatski dečki imaju cijeli svijet na dlanu, a ipak su zadržali skromnost i pokazali kako su ih mame naučile pravim vrijednostima u životu. Obitelj je najvažnija bez obzira na materijalne uspjehe, a kad imate majčinsku podršku kakvu imaju naši Vatreni, ništa na ovome svijetu nije nemoguće.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju