Za isklesan trbuh i zategnuto tijelo, osim prostirke, nisu vam potrebni nikakvi dodatni rekviziti. Uz udobnu odjeću i pravilno izvođenje vježbi, tijekom 21 dana, koliko traje naš izazov, dovedite tijelo do top-forme.

  Galerija PIK šunke ne sadrže nikakve dodatke, umjetna bojila ni pojačivače okusa Vježba - Plank rotacija PIK Šunka u ovitku ili PIK Kuhana šunka odličan su izbor za sportaše i rekreativce +0 Vježba - Plank rotacija

Još uvijek smo na početku našeg 21-dnevnog izazova, pa je najvažnije da, bez izgovora i odgoda, nastavimo slijediti savjete za postizanje top-forme s našom trenericom Ninom. Uz pravilnu i uravnoteženu prehranu koja je temelj za skidanje kilograma i jačanje mišića, slijedite korake s kojima ćete polako usvajati zdrave navike na kojima će vam cijelo tijelo biti zahvalno.

Pravilna prehrana prvi je trening koji trebate svladati, a kako ga početi nego prvim i najvažnijim obrokom u danu. Doručak za razliku od vijače nikako nije pametno preskakati želite li biti fit. Prvi obrok u danu trebao bi biti najobilniji i njime biste trebali unijeti najveću količinu visokovrijednih proteina.

PIK šunke ne sadrže nikakve dodatke, umjetna bojila ni pojačivače okusa PIK šunke ne sadrže nikakve dodatke, umjetna bojila ni pojačivače okusa Foto: PIK

Oni će sačuvati mišiće i produljiti osjećaj sitosti. Bogate proteinima, PIK Šunka u ovitku ili PIK Kuhana šunka odličan su izbor za sportaše i rekreativce jer će porcija od 85 do 100 grama PIK Kuhane šunke i PIK Šunke u ovitku zadovoljiti 30 – 50 % dnevnih potreba za proteinima, a sadrže samo 2 % masnoće. Za šunkice su birani najfiniji komadi svinjećeg buta s kojeg je odstranjen višak masnoće. Ne sadrže nikakve dodatke, umjetna bojila ni pojačivače okusa, a sigurne su i za sve one kojima konzumacija glutena stvara problem. Uz dodatak omiljenog povrća i PIK šunku po izboru, brzo i jednostavno pripremite ukusan doručak zbog kojeg zbrajanje kalorija ne predstavlja nikakav problem.

Pustite neka vam se vaš hranjivi doručak slegne pa napravite današnju vježbu koja će vam učvrstiti cijelo tijelo.

Vježba - Plank rotacija Vježba - Plank rotacija Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

VJEŽBA – PLANK ROTACIJA

Lezite na prostirku na trbuh i postavite tijelo u položaj izvođenja plank vježbe s podlakticama čvrsto na podu i položajem glave u produžetku s kralježnicom. Pogled usmjerite prema podu i ostanite u centralnoj liniji tijela. Učvrstite mišiće trbuha i prebacujte težinu s desne na lijevu stranu tijela uz blagu rotaciju, ali bez dizanja nogu, one moraju ostati čvrsto na prostirci. Ovu vježbu uz koju vam ne gine six pack izvodite 45 sekundi.

PIK Šunka u ovitku ili PIK Kuhana šunka odličan su izbor za sportaše i rekreativce PIK Šunka u ovitku ili PIK Kuhana šunka odličan su izbor za sportaše i rekreativce Foto: PIK  


Poslije treninga, unutar pola sata, obvezno nahranite svoje mišiće proteinima. Šarene salate, muffini od jaja ili proteinski sendvič s PIK šunkama bit će najukusniji način da istovremeno budete i sit… i fit!

Uz svakodnevno vježbanje i pravilnu prehranu, u našem Fit izazovu tijekom 21 dana, korak po korak, postanite bolja verzija sebe.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom PIK po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju