Šampon za suho pranje kose omiljeni je kozmetički proizvod brojim zaposlenim ženama jer kamuflira masnoću vlasišta u svega nekoliko minuta.

Galerija Šampon za suho pranje odlično je pomagalo kada ste u gužvi Šamponi za suho pranje kose iz trgovina 2019. - 8 Šamponi za suho pranje kose iz trgovina 2019. - 3 +7 TIGI Bed Head Oh Bee Hive, 56,40 kn (Notino.hr)

Odvojite šampon u spreju za suho pranje kose 15 centimetara od kose jer ćete tako dobiti najbolje rezultate, tvrdi Teddi Cranford, frizerka poznatih i slavnih.

Ona tvrdi da je šampon u spreju za suho pranje kose idealan za žene koje imaju tanku kosu jer taj proizvod iz drogerija osigurava čišće vlasište, ali daje i veći volumen.

Sprejem prođite dio po dio kose od korijena do sredine glave, izvucite pramen četkom ili ga kratko isfenirajte, i to je to. Višak spreja iz vlasišta možete “izmasirati” i prstima ili ručnikom.

Lijepa kosa Pet nezaobilaznih proizvoda za sve tipove kose

Šamponi za suho pranje kose u prahu bolji su izbor za žene guste koste, debljih vlasi te masnijeg vlasišta.

S oštrom ili masnijom kosom trebat ćete nešto suho i koncentriranije, otkrila je Teddi Cranford. Upravo zato za ovakve žene poželjniji su šamponi za suho pranje u prahu. Prah je pogodniji i za kamuflažu znoja tijekom velikih vrućina ili nakon vježbanja.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko šampona za suho pranje po cijeni od 28 do 130 kuna.

Pogledajte 10 slavnih žena s frizurom koja nikad ne izlazi iz mode:

Ni prekratka, ni preduga: 10 slavnih žena s frizurom koja nikad ne izlazi iz mode Jennifer Lopez Jessica Alba Emilia Clarke +6 Emma Stone

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju